Gartner’s strategische technologieën voor 2016 draait om het mengen van ivd, slimme machines, data

ORLANDO – top 2016 strategische trends Gartner voor 2016 had een beslister nadruk op het internet van de dingen, slimme machines en de digitale lijm die deze technologieën zullen binden met het bedrijfsleven.

Gartner Symposium

In een grafiek, hier is een blik op Gartner’s top 10.

De lijm is opgenomen in de lijst van Gartner, geleverd op het Gartner Symposium ITxpo, is zoiets als het apparaat mesh. Terwijl een term achtig apparaat mesh klinkt trendy net als nexus Gartner’s van krachten tagline van twee jaar geleden het concept is geluid. Het algemene idee is dat het digitale netwerk een dynamisch netwerk koppelen van verschillende eindpunten. Alles is een apparaat.

Simpel gezegd, het apparaat mesh is een spin op het internet van dingen, maar zal uiteindelijk gelijkspel in augmented en virtual reality en ervaringen die altijd op zijn. Gartner’s David Cearley voerde aan dat het ontwerp van toepassingen steeds meer zal kijken naar personalisatie en context van meerdere apparaten en use cases te raken.

Om Cearley, zal 2016 een stap in de richting van een “post-app tijdperk”, dat de behoefte aan ander platform specifieke apps zal elimineren beginnen. In sommige apps, zullen meldingen functionaliteit vervangen. Dingen zullen meer geautomatiseerd worden. Apps kunnen grotendeels onzichtbaar zijn.

De andere strategische technologie voor 2016 is bekend — 3D printing. Afgezien van meer schaal voor 2016, zal 3D printing krachtige ontstaan ​​omdat er zal worden afgedrukt met meerdere materialen.

Smart machines is een idee dat Gartner hard beukende op zijn Symposium ITxpo. Machine learning, het internet van de dingen en automatisering zal uiteindelijk bedrijven autonoom te maken. Een aardige brok van de agenda van Gartner dit jaar is gericht op het helpen CIO’s steeds meer autonoom.

De informatie in deze vergelijking gaat een hoofdpijn. Data is de levensader van een bedrijf, maar wat heb je te houden, open voor anderen, samen te vatten en te beheren. Informatie, kennis en sociale grafieken zal ook kritisch zijn omdat alle algoritmen die ga met hen.

? De mens versus machine circa 2018: Een reality check op Gartner’s kristallen bol; Geachte enterprise: Je bent je algoritmen, kunnen retailers te automatiseren, intelligente machines te gebruiken en te houden human touch; De trends die uw IT-teams kunnen rammelen; Digital bedrijf wil? bedoel veiligheid hoofdpijn; Strategische technologieën: ivd, slimme machines, data, IBM, Rometty lanceren cognitieve business unit; GE’s Immelt over software-strategie: ‘Waarom wij niet?

Machine learning is een andere thread die wilskracht “algoritmische business.” Kunt u een bedrijf te runnen op een algoritme? Wees gerust iemand gaat proberen.

Tot zijn eer, Gartner’s lijst gewijd vier plaatsen alleen maar om de architectuur. Wat bedrijven gaan te worstelen met — dan verkopers te vertellen dat ze een wondermiddel — is het samenstellen van deze bewegende delen in een aantal samenhangende zakelijke regeling.

Veiligheid moet meer voorspellende geworden en bieden een continue monitoring en analytics. De architectuur zal moeten aanvallen te voorspellen en te veranderen op de vlieg. Aanvragen zullen ook moeten leren om zichzelf te beschermen.

Op de systemen front, Gartner merkte op dat GPU’s van cruciaal belang voor systeemarchitectuur om de doorvoer die verder gaat dan graphics bieden zal zijn. Als Gartner’s correct, misschien Nvidia’s zakelijke ambities verder gaan dan supercomputing.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Voor de software architectuur, zijn bedrijven zullen moeten denken klein met microservices dat monolithische toepassingen zal vervangen. Voer technologieën zoals Docker.

Zoals voor het internet van de dingen architectuur, Gartner merkt op dat er geen overheersende ecosysteem zal worden door middel van 2018. Gezien het feit dat de werkelijkheid, is het niet verwonderlijk dat iedereen van IBM om GE te Salesforce heeft ivd spelen. Bedrijven moeten hun eigen platforms te rollen en te integreren ivd met de back-end.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen