Google Drive gevoed met Chrome-extensies, Maps nu in kaart gebracht voor Uber

Google’s nieuwste upgrades deze week is te vinden op zowel mobiele en desktop-apparaten, uit de wolk naar de openbare weg.

Kunt u al uw productiviteit op kantoor, e-mail en samenwerking in de cloud doen? Onderzochten we de laatste kleine-business suites van Google en Microsoft om uit te vinden.

Voor de weg krijgers, Google Maps voor zowel Android en iOS krijgt een grote onderhoudsbeurt van de digitale cartografie dienst in overeenstemming te brengen met Android 5.0 Lollipop.

Het meest opvallende verschil is een veel meer visueel-heavy user experience versierd met rijke beelden en gedurfde banen van kleur.

De mobiele Maps upgrade bestaat eveneens uit twee nieuwe functies worden doorgesluisd naar het systeem: OpenTable restaurant reserveringen en Uber de wachttijd en tarief schattingen.

Terwijl de toestroom van meer gegevens in een gecentraliseerde app zou kunnen verrassen of verschrikken bepaalde gebruikers, afhankelijk van hun voorkeuren, Google Maps UX Designer Evelyn Kim liet doorschemeren in een blogpost op woensdag dat dergelijke functies van pas kunnen komen vooral tijdens de aanstaande winterseizoen.

Op een koele winter dag, een kille wandeling of trein misschien niet altijd de meest aantrekkelijke keuze zijn, “Kim schreef.” Reizigers beslissen of ze een Uber moet nemen of moedig de ijzige wind kan nu zien ramingen voor Uber’s pick-up tijd en prijs voor hun route bij het lopen en doorvoer richtingen in Google Maps.

Voor degenen die vastgeketend aan hun bureau, Google Drive wordt opnieuw gevoed met een nieuwe Chrome-extensie die gebruikers in staat stelt om te openen en bestanden uit Google Drive direct te bewerken in een toepassing op zijn of haar computer is geïnstalleerd.

Google Drive product manager Rachel Barton voorgesteld in een aparte blog post die deze apps kunnen variëren van geavanceerde beeld- en video-editing software om boekhoudkundige en fiscale programma’s om 3D-animatie en design tools.

“Zo, het maakt niet uit wat je in Drive te houden, met behulp van het internet om toegang te krijgen en beheren van bestanden betekent niet dat je beperkt tot het gebruik van applicaties die alleen werken in uw browser,” Barton voortgezet.

Google Apps-gebruikers kunnen toegang krijgen tot de nieuwe functie door het installeren van versie 1.18 van de Drive-app voor Mac of pc.

The Mountain View, Californië op het hoofdkantoor corporatie is beregening upgrades links en rechts van deze week.

Op maandag, de invloed van Lollipop maakte zich elders bekend in de Google Mobile App portfolio, te beginnen met Google Calendar.

Klaar voor de integratie met zowel Gmail en Inbox apps, de grote herzieningen voor Calendar omvatten geautomatiseerd input voor agenda-items en een verbeterde zien plan evenals meer relevante beelden van de locaties en thema’s.

Dat werd gevolgd door: een stortvloed van nieuwe toevoegingen en upgrades, want Google Cloud Platform op dinsdag.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

In de voorhoede waren de debuten van Google Cloud Interconnect, aangeprezen als een netwerk dat is ontworpen om te dienen als de “ruggengraat” voor Internet-schaal applicaties en IT-architecturen en Container Engine, een systeem voor het uitvoeren van en het koppelen van app componenten draaien op individuele virtuele machines de lancering van draagbare Docker containers.

Google vice president Brian Stevens benadrukt tijdens de eendaagse cloud-top in San Francisco over het doel van Google om cloud-diensten snel dat niet traag ontwikkelaars naar beneden te doen leveren, maar ook het antwoord op trends in de sector en verstoringen.

Afbeelding via Google

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test