Google, Microsoft ermee akkoord om te stoppen met vechten in de antitrust rechtbank

Microsoft en Google zijn overeengekomen om alle reglementaire klachten tegen een andere in de het Amerikaanse en over de hele wereld ingediend beëindigen. De bedrijven ook gezegd dat ze van plan om samen te werken om eventuele toekomstige zaken op te lossen voordat het indienen van officiële klachten.

Microsoft heeft ingestemd met haar regelgevende klachten tegen Google in te trekken, als gevolg van onze veranderende wettelijke prioriteiten, “een Microsoft-woordvoerder zei in een verklaring op de website.” We zullen ons blijven richten op concurreren krachtig voor het bedrijfsleven en voor de klanten.

Google echode een soortgelijke verklaring, zeggen de concurrentie tussen de bedrijven moeten worden gebaseerd “op de verdiensten van onze producten, niet in een gerechtelijke procedure.”

Het nieuws komt slechts twee dagen nadat de Europese Commissie (EC) beweerde dat Google mededingingsregels heeft geschonden door het opleggen van beperkingen op Android-toestel fabrikanten en mobiele netwerk operators.

Google reageerde door te zeggen haar business model is ontworpen om de kosten van fabrikanten laag en de flexibiliteit hoog te houden, terwijl ook het geven van de consument een ongekende controle over hun mobiele apparaten.

Als voor de Google / Microsoft gekibbel, de spanningen begonnen te verzachten tussen de twee tech reuzen na nieuwe leiding overnam binnen elke organisatie. Microsoft eerder afgesproken om octrooigeschillen tegen Google te laten vallen, ook al is er nog de kwestie van de patent royalties uit hardware makers gebruik van Android en Linux.

Meer

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Google verliest antitrust beroep in Russische rechtbank meer dan pre-loading Android-apps, Google geconfronteerd Android FTC antitrustonderzoek? Rapporteren; India gaat vooruit met Google antitrust probe

Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Tech Industrie; British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld