Google zegt Cardboard virtual reality kijker steeds tractie

Google Cardboard, een eenvoudige viewer voor virtuele realiteit inhoud heeft tractie opgedaan in wat een van de meer interessante experimenten zogenaamde overweldigende ervaringen zijn.

Terwijl Microsoft’s HoloLens en Facebook’s Oculus Garner veel aandacht en koppen, Google ging eenvoudig met virtual reality. Na 19 maanden, Google zei dat meer dan 5 miljoen Cardboard kijkers hebben verscheept.

In een blogpost, Google zei ook dat er meer dan 25 miljoen installaties van karton apps op Google Play zijn geweest. En YouTube heeft meer dan 350.000 uur van virtual reality video’s opgeleverd.

Het grootste deel van de tractie in apps en content voor Karton kwam in oktober 2015 toen Google een meer vriendelijke SDK voor ontwikkelaars gemaakt en versneld door het einde van het jaar. De Kartonnen aanpak van Google is te vertrouwen op Android-ontwikkelaars, de installed base en goedkoop spelers. Andere virtual reality inspanningen vereisen meer moeite en geld.

Over het geheel genomen zal de oprit voor virtual reality traag, maar alle technologie reuzen hebben een soort van inzet op de technologie. Google’s Cardboard inspanning is het middelpunt van een bredere inspanning om virtual reality massamarkt te brengen – en uiteindelijk spelen in de VR-advertenties.

Meer

Waarom elke iPhone 7 spec en het gerucht wijst op virtual reality

Qualcomm rolt standalone VR headset referentie-ontwerp

Google naar verluidt de lancering van Daydream VR platform in ‘de komende weken’

Microsoft geeft invulling aan haar Windows 10 mixed-reality roadmap

Virtual reality gezichten vijf hindernissen op de CES buzz te rechtvaardigen; Facebook neemt maatregelen om het stimuleren van 360 video, VR technieken; Oculus Rift VR: We moeten virtual reality onder controle voordat het ons bestuurt, Facebook’s Zuckerberg: Virtual reality zal langzaam oprit hebben; Google brengt VR aan de massa’s met een bredere beschikbaarheid Cardboard app; Eyeballing Oculus Rift en HoloLens, nu Google creëert zijn eigen virtual reality arm; NASA toont de wereld zijn 20-jaar virtual reality experiment om astronauten te trainen: The Inside story

iPhone; Waarom elke iPhone 7 spec en het gerucht wijst naar virtual reality, Virtual Reality; Qualcomm rolt standalone VR headset referentie-ontwerp, hardware, Google naar verluidt de lancering van Daydream VR platform in ‘komende weken, Windows 10, Microsoft geeft invulling aan haar Windows 10 mixed werkelijkheid roadmap