Google’s grote inzet: Machine learning, zal kunstmatige intelligentie zijn geheime saus, winnende formule

Ingebouwde zoekfunctie, kunstmatige intelligentie, machine learning en een kennis grafiek miljarden entiteiten verbinden is hoe Google is van plan om uiteindelijk te concurreren en winnen in vele markten waar het niet de eerste vandaag.

Het is gemakkelijk om op te merken het me-too artikelen geschetst op Google I / O. Android N heeft een paar nieuwe functies, maar niet vooruit de bal zo veel. Mobiele platformen hebben het service pack, tussentijdse update mode raken. Google Startpagina is Google’s antwoord op Amazon’s Echo. Google’s Assistant, Duo en Allo zijn allemaal catch-up inspanningen. Android Wear 2.0 wordt gemunt Apple’s Watch OS. Virtual reality voor Google is het opzetten van een Facebook-showdown. Instant Apps waren een interessante voorschot, maar over het algemeen was er niet veel wow ontwikkelingen op de eerste dag van Google I / O’s.

Google I / O: Custom TPU chip versterkt machine learning prestaties | Google I / O: nieuwe API’s helpen bij het stroomlijnen workflows | Google’s CEO vat zijn AI visie: “Hallo Hoe kan ik helpen.? ‘

Dus het verhaal is goed gedaan? Google is het spelen van achter en is niet veel voortgang van de bal.

Niet zo snel.

De lijm voor al deze play-from-behind items is kunstmatige intelligentie, context, personalisatie en pure rekenkracht. “We zijn hard aan het werk in de kern van use cases op mobiel”, aldus CEO Sundar Pichai tijdens de Google I / O keynote. “We duwen onszelf heel hard zodat Google een stap voor onze klanten verblijft.

Machine learning was de rode draad in nieuwe producten en de presentatie van Google. In het profiel deskundige van Pichai werd opgemerkt

Pichai opgemerkt dat voorblijven betekent dat ondersteunende en het verstrekken van een ambient ervaring met Google. Google Startpagina’s geheime saus is echt Google. Pichai verbindt machine learning tools waarmee ontwikkelaars via de Cloud Platform evenals de open source community via TensorFlow.

Dat kunnen we doen dingen nooit zou kunnen doen voor, “zei Pichai.” We geloven dat we op een cruciaal moment in de komende 10 jaar en willen naar de volgende stap te nemen om meer ondersteunende zijn. We willen er zijn voor onze gebruikers. We willen u helpen dingen gedaan in de echte wereld en het begrijpen van uw context te krijgen.

Met andere woorden, kan Apple hardware en software-integratie te brengen aan de partij. Amazon kan de e-commerce en gemak te brengen. En Microsoft kan de productiviteit te brengen. Google brengt kunstmatige intelligentie meer in lijn met HAL. Google begon als een zoekmachine, maar als visie van het bedrijf speelt uit het zal meer als een persoon of ambient wezen.

Elk product en service zal Google assistent ingebouwd. Google’s hoop is dat het uw AI vriend zal zijn. We zullen zien of deze aanpak kunnen toestaan ​​dat Google kan sluiten gaten met rivalen. “De echte test is of de mens veel meer met AI hen te helpen kunnen bereiken”, aldus Pichai. “We kijken uit naar het bouwen van deze toekomst.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

Google I / O

De nieuwe functies in Android N; Google speelt sociale catch-up (opnieuw); Big weddenschap: Machine learning, AI zal winnende formule; Google stapelt de druk op Apple, Google Startpagina is gericht op Amazon Echo; Inside Android Wear 2.0; Android studio 2.2 gaat voorvertoning

Kunstmatige Intelligentie;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Innovatie;? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden; Big Data Analytics;? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab; kunstmatige Intelligentie, IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet