20 tophotels VS getroffen door nieuwe malware-aanvallen

Een nieuwe strook van hotels in de VS is ten prooi gevallen aan point-of-sale (POS) malware die financiële gegevens van de klant kan zijn blootgesteld.

20 hotels Verenigde Staten verzorgd door HEI Hotel & Resorts namens Starwood, Marriott, Hyatt, en Intercontinental kan de financiële gegevens van klanten hebben gelekt als gevolg van malware geïnstalleerd in POS-terminals en systemen, waaronder in bars, restaurants, spa’s en winkels.

Hotel woningen in steden, waaronder San Francisco, Chicago, Arlington en Washington DC werden opgenomen in de inbreuk. Malware was actief in de verschillende stadia, afhankelijk van het terrein, maar de klant gegevens werden blootgesteld tussen 2015 en 2016.

De volledige lijst staat hieronder

HEI zegt dat de klant gegevens, inclusief namen, betaalkaart rekeningnummers, kaart vervaldata, en verificatie codes kunnen zijn gevangen genomen door de malware.

Echter, het bedrijf benadrukt dat de onderneming geen credit card nummers opslaat, maar veeleer wordt aangenomen de malware ving deze gegevens in real-time werd opgenomen in betaalautomaten.

We nemen deze zaak en de beveiliging van persoonlijke gegevens zeer serieus en we zullen blijven om te beoordelen en onze veiligheidsmaatregelen te verbeteren om onze systemen verder te beveiligen “, aldus het bedrijf.” Gelieve onze oprechte spijt voor enige bezorgdheid of frustratie dat dit incident kan veroorzaken .

Volgens Reuters, werd de malware ontdekt in juni van dit jaar. Echter, HEI woordvoerder Chris Daly zei het persagentschap dat het moeilijk is om het aantal betrokken klanten berekenen hun kaarten meerdere malen zijn gebruikt.

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar; Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start; de Hyperledger Project groeit als gangbusters; Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De breuk volgt op vergelijkbare aanvallen op Hyatt Hotels en Starwood Hotels & Resorts gelanceerd in de afgelopen maanden.

: Deze kleine $ 6 gadget laat je breken in hotelkamers

In een verklaring, HEI zei dat de inbreuk is inmiddels opgenomen en het bedrijf is van plan om de beveiliging van de gegevens om het risico van een dergelijke cyberaanvallen plaatsvinden weer te verminderen versterken. Rechtshandhaving is aangemeld en het bedrijf is in het proces van het installeren van een nieuwe verwerking van betalingen systeem, dat is gescheiden van het hoofdgebouw, core-computernetwerk.

Degenen die een verblijf in deze resorts zal moeten contact opnemen met het hotel operator zich als ze denken dat hun gegevens worden op frauduleuze wijze gebruikt als gevolg van de inbreuk, HEI zegt niet voldoende informatie wordt opgeslagen in het verleden klanten te vinden.

Veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters, veiligheid, veiligheid,, De kosten van ransomware aanvallen Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen: $ 1000000000 dit jaar

Klanten kunnen een gratis nummer bellen voor advies, maar geen gratis krediet monitoring – die iets van een nietje na een inbreuk op gegevens met betrekking tot de klanten is geworden – is nog in de aanbieding.

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar