2014: Het jaar van Apple kreeg me aan het Android dumpen

Als het einde van het jaar nadert vind ik mezelf terug te kijken naar de veranderingen die ik heb gemaakt in mijn mobiel toestel. De belangrijkste verandering die ik maakte in 2014 was helemaal te laten vallen Android en Apple is te wijten.

Android is een geweldige mobiele platform, Ik gebruik het sinds de allereerste telefoon een paar jaar geleden verscheen. Ik heb een aantal Android-telefoons en tablets die eigendom zijn, en ervoer ik de eerste hand van de evolutie van het OS. Google heeft geduwd Android naar voren, en het is een solide platform voor zowel smartphones en tablets.

Als dat het geval is, waarom laten vallen? Voor mij is het antwoord eenvoudig. De evolutie van iOS is net zo belangrijk geweest en het past bij mijn wensen en behoeften beter dan Android nu.

Ik heb lang had zowel een Android-tablet en smartphone in de versnelling zak, elk gebruikt voor verschillende dingen. Wat ik heb gedaan op elk apparaat heeft een functie van de grootte van het scherm, de Android-versie, en de apps beschikbaar. Op Android het onderscheid tussen smartphone en tablet gebruik is altijd duidelijk geweest. Sommige toepassingen Ik heb lang gebruikt werkte goed aan beide telefoon of tablet, maar niet beide.

Dat is altijd gekregen in de manier mijn dagelijkse routine, en iOS heeft erop gewezen hoe groot een factor is wanneer de telefoon en tablet-functie hetzelfde. De iPhone 6 Plus en iPad Air ik zelf werken hetzelfde in de wegen die er toe doen, en ik kan dezelfde apps te gebruiken op beide.

Zelfs app interfaces op iOS werkt hetzelfde op de iPhone en de iPad. Dat laat me op te pikken van beide apparaten en gewoon dingen doen.

Op Android moest ik vaak te stoppen en na te denken over welk apparaat heb ik gebruik gemaakt en dus welke app te gebruiken voor een bepaalde taak. Toen moest ik te achterhalen van de app-interface voor zowel de Android-telefoon of tablet. De twee apparaten waren nooit waarop dezelfde versie van het besturingssysteem, en vaak waren de OEM de operatie op een andere manier op de telefoon en tablet aangepast. Veel te vaak dit de oorzaak van de UI om anders te zijn, zelfs op dezelfde app.

Ik heb nooit gerealiseerd hoe veel dat de stroom beïnvloed totdat iOS 8 aangekomen en demonstreerde hij hoefde niet zo te zijn. Het OS werking is hetzelfde op zowel de iPhone en iPad, en apps werken op dezelfde manier. Nog sterker, vrijwel alle apps die ik regelmatig gebruik zijn geoptimaliseerd voor zowel de telefoon en tablet.

iPhone 6: Cool functies u zou moeten gebruiken; Apple iPhone 6 Plus (hands on): Reeds vervangen mijn Android-telefoon; Dit is wat er gebeurt als tech en mode met elkaar botsen, wat goed (en slecht) met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus; bedrijfsmodellen verstoord door de iPhone 6, de Apple Watch, en Apple Pay

Sommigen zullen het vergrendeld aard van iOS afkeuren, maar dat is precies waarom de dingen werken hetzelfde op verschillende apparaten. Vanuit het perspectief van deze gebruiker, dit maakt het de moeite waard. Mijn gebruikerservaring is beter voor het en dat is het belangrijkste voor mij.

Doorgave, (Apple), Apple heeft de interoperabiliteit van de iPhone en iPad die ik koester met de overhandiging en Continuity functies in iOS 8. Ik heb gedetailleerd dat vóór dus ik zal niet dat hier rehash verlengd, maar hoe langer ik gebruik maken van de iPhone 6 Plus en iPad Air des te belangrijker vind ik deze functies.

De twee apparaten te coördineren om me te laten doen wat ik nodig heb, op het OS-niveau, en zonder me iets te laten gebeuren te doen. Ik kan bewegen naar believen van telefoon naar tablet en pick-up waar ik ben gebleven. De werkelijke apparaat ik gebruik maakt niet uit, het doen van de taak bij de hand is het ding. Dat ze coördineren met mijn Mac is kers op de taart. Deze interoperabiliteit is enorm in de praktijk.

Android is uitgegroeid tot een zeer mooie mobiele platform en velen zullen vinden het een betere pasvorm. Dat is het mooie van het hebben van keuze in de mobiele ruimte. Iedereen moet wat ze willen en wat het beste werkt gebruiken.

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

De warmste apparaat in de onderneming blijft de tablet. Leidinggevenden hebben aangedrongen op hen, IT-afdelingen hebben ze ondergebracht, en de gebruikers blijven schreeuwen voor hen. Zijn ze een rage of game-changer? We onderzoeken de productiviteit voordelen, kansen en mythen.

Ik heb nog twee Kindle Fire HDX tablets, en terwijl Fire OS is gebaseerd op Android is het totaal anders. De tabletten van Amazon werken niet hetzelfde als Android-apparaten, en ik denk niet dat ze Android-tablets zijn. Het feit is, naarmate de tijd verstrijkt ik vind ik daar geen gebruik van veel toch.

Ik heb dit jaar niet de bedoeling om Android te laten vallen en over te schakelen volledig naar Apple’s oplossing. Dit gebeurde organisch, en dat is waarom het is de juiste stap voor mij. Het heeft niets te maken met als de iPhone 6 Plus is beter dan elke Android-telefoon, en hetzelfde geldt voor de iPad.

U kunt een functie-by-functie vergelijking van ofwel de iPhone of de iPad te gaan en Android-apparaten die stapel gunstig in een of ander gebied. Dat is niet belangrijk voor mij, het enige dat telt voor mij is het totale pakket.

De iOS-oplossing werkt zoals ik dat doe, en maakt mijn mobiele ervaring productiever. In de loop der jaren heb ik standvastig in mijn intentie om te gebruiken wat me het beste past, en dit is niet anders.

Ik zal een oogje op Android om te zien of het verandert in de toekomst mijn behoeften beter past, maar ik zie dat niet gebeuren snel.

Zie gerelateerde

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales