Apple kondigt iPhone 5S: Wat u moet weten

Temidden maanden van geruchten en lekken, speculatie (en nog veel meer lekken), Apple eindelijk aangekondigd wat we allemaal verwacht: de iPhone 5S.

Apple CEO Tim Cook op het podium op het hoofdkantoor in Cupertino, Californië, samen met andere senior executives en vice-presidenten, de zevende generatie iPhone aan te kondigen sinds haar oprichting in 2007.

Voor de eerste keer in het bedrijf de jaarlijkse release-cyclus, honderden journalisten daalde op het Apple-hoofdkwartier naar de nieuwe smartphone, die de wereld heeft genomen zien en ervaren – zowel consumenten als zakelijke klanten – door de storm. In weerwil van de lekken, de geruchten, speculaties (en zelfs nog meer lekken), de media uit de hele wereld waren nog steeds voor een paar verrassingen, dankzij deels te wijten aan de lippen op elkaar Apple’s filosofie.

De nieuwe iPhone 5S, die landt in goud, zilver, en ruimte-grijs gekleurde versies, verkrijgbaar in drie verschillende smaken: 16GB, 32GB en 64GB, kost $ 199, $ 299 en $ 399 respectievelijk op een twee-jarig contract.

Apparaten komen ook met extra gevallen, waaronder één gemaakt van leer, $ 39 per stuk.

Met de iPhone 4 en de iPhone 5 met pensioen, zal de iPhone 4S (8GB versie) nu gratis op contract.

Pre-orders starten op 13 september, en consumenten kunnen kopen in de Verenigde Staten, Australië, Canada, China, het Verenigd Koninkrijk en andere landen, op 20 september.

De nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem iOS 7 zal worden uitgebracht gratis op 18 september Het zal beschikbaar zijn op de iPhone 4 later, iPad 2 en later, iPad mini en 5e generatie iPod touch worden gemaakt en.

Grote Debat: Zijn smartphones steelt weg ons leven; Zes redenen waarom moet je niet meteen upgrade naar iOS 7; iPhone 5s, 5c, iOS 7 beoordelingen zijn in:? The Good, the Bad and the Ugly; Four privacy-instellingen die u in staat moeten stellen in iOS 7 onmiddellijk; geavanceerde vingerafdruk Apple’s technologie is gehackt; 31 manieren om je iPhone batterij te verbeteren

Hier is wat Apple is waar je van in de iPhone 5

64-bit chip A7: ‘s werelds eerste 64-bit mobiele telefoon met meer dan 1 miljard transistors. Volgens Apple heeft het 56 – maal de rekenkracht van de nieuwe processor, die kan een aantal apps draaien zo veel als vijf keer sneller.

Vingerafdruklezer: Dubbed “Touch ID,” gebruikers kunnen nu toegang krijgen tot hun apparaten met de ingebouwde vingerafdruklezer. Ingebed in home-knop van het apparaat, nu een roestvrijstalen “detectie ring,” het kan nu lezen vingerafdrukken 360-graden bij een zeer hoge resolutie van 500 pixels per inch. Het kan ook worden gebruikt voor in-app aankopen.

Verbeterde accu: batterij van de iPhone 5S ‘heeft nu tot 10 uur 3G gesprekstijd, LTE browsen en Wi-Fi-browsing, en tot 250 uur stand-by. Volgens Apple marketing chief Phil Schiller, dit is nog steeds “beter dan de iPhone 5.”

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Betere 8-megapixel camera: De nieuwe iSight-camera is voorzien van een vijf-element door Apple ontworpen lens, en een nieuwe sensor met een 15 procent groter actief gebied. De dubbele LED-camera zal u helpen de juiste kleurbalans van de flitser, waardoor huidtinten zien er veel beter. Het komt ook met een nieuwe “burst-mode”, die 10 frames per seconde duurt, terwijl de videomodus worden high-definition beelden op 120 frames per seconde.

Inbegrepen in, de nieuwste versie van iOS 7, hebben we

Radicale nieuwe gebruikersinterface: Nu opscheppen vervaagt en lagen, verscholen-away mogelijkheden, en de overgang animaties, wordt visuele stichting iOS 7’s gebouwd op driedimensionale effecten en faux-perspectief. Met doorschijnende, wazig laag zitten op de top van alle andere facetten van het platform, niets ooit voelt alsof het is “verdwenen.” De software beschikt ook over een dynamische, bewegende “parallax” behang met “vlakker” iconen.

Terwijl de vernieuwde user interface is even wennen om, iOS 7 packs een krachtige punch in de afdeling nieuwe functies, zelfs als het vereist een beetje herleren op keer.

Control Center: De swipe-up “cheat-sheet” gebied van uw telefoon of tablet, waarmee u toegang tot basiseigenschappen en functies van het apparaat – klaar als je ze nodig hebt snel. Gescheiden in vier verschillende panelen (of vijf, wanneer een AirPlay-apparaat wordt gedetecteerd), elke sectie biedt verschillende opties apparaat kern, zoals radio access of helderheid van het scherm.

Vernieuwde notificaties: Swipe-down en je hebt een gloednieuwe, elegant full-scherm kijken naar wat er komen, en wat je hebt gemist, omdat u voor het laatst gekeken naar uw apparaat. Volledig opnieuw ontworpen vanaf de grond opgebouwd, is het nu makkelijker dan ooit te worden geïnformeerd over wat er in het apparaat is gekomen op een gegeven moment.

Verbeterde Siri assistent: De zelfde oude spraakgestuurde assistent intelligentie is opgegroeid. Aantrekken dezelfde oude stemmen, maar verfijnde woordenschat, het bij de hand helper heeft nu veel beter steun toespraak erkenning. Siri is nu verfijnd en gepolijst, en, bovenal, het werkt wanneer je het meest nodig hebben, en nu herbergt een reeks van nieuwe, verschillende functies en diensten, waaronder toegang tot uw apparaat hardware features.

Brand new business, enterprise features: iOS 7 komt nu met per-app Virtual Private Networking (VPN), zodat u kunt uw e-mailaccount naar uw kantoor netwerk aan te sluiten terwijl surfen op uw Wi-Fi. Het komt ook met PDF-ondersteuning in e-mail, enterprise single sign-on, en third-party app bescherming van gegevens die zijn opgeslagen in een gecompartimenteerd en veilige manier houdt.

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Meer iPhone en iOS 7

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales