Apple leidt uit 2014 als top smartphone maker in het Amerikaanse .: ComScore

Naar aanleiding van de feestdagen en een hoop nieuwe smartphone lanceert tijdens de val, het stof in de binnenlandse mobiele markt de tijd gehad om zich te vestigen in januari.

Android en iOS naar de top kronen te splitsen, om zo te zeggen, op basis van de meest recente cijfers van ComScore.

IDC zegt dat Android en Apple’s iOS zijn meer dan 91 procent van de smartphone-markt nu. Kan Windows Phone en BlackBerry 10 om het even welke deuk?

Het internet analytics bedrijf meldde vrijdag dat Apple het jaar als de top smartphone maker in de Verenigde Staten opende met 41,6 procent van het marktaandeel, op één punt van drie maanden voor.

Samsung stond op de tweede plaats met 26,7 procent van de taart, een iets grotere uptick op 1,3 procent meer dan in oktober 2013.

De Koreaanse tech reus kan ook worden het zien van een boost in de volgende maand of twee na de verwachte, onthulling van de Samsung Galaxy S5, onder verscheidene andere gadgets, op het Mobile World Congress eind februari.

LG, Motorola en HTC rond de top vijf. Motorola is een ander om te waken over de komende maanden na de verkoop van de belegerde mobiele merk van Google naar Lenovo, voor $ 2910000000 in januari.

Maar de Android-ecosysteem heerst nog steeds de hoogste in het besturingssysteem ruimte. mobiele OS van Google goed voor 51,7 procent van het spectrum, een lichte daling met 0,5 procent ten opzichte van oktober.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Apple’s iOS steeg een punt in drie maanden tot 41,6 procent van de markt, gevolgd door BlackBerry, Microsoft en Symbian respectievelijk.

Vooruitblikkend naar 2014, zou het mobiele OS ruimte nog moeilijker om dit jaar te voorspellen. Android en Apple zal ongetwijfeld blijven om de bovenste twee plaatsen te vorderen.

Maar BlackBerry is op wat zijn laatste merk of breekpunt kunnen zijn; met nieuw leiderschap, en, een hernieuwde focus op het bedrijfsleven. Microsoft’s Windows Phone gaat (langzaam maar zeker) om de tractie en krediet te krijgen. Er zijn zelfs gemor over Firefox het invoeren van de mix ook.

Over het geheel genomen 159.800.000 Amerikanen in handen smartphones vanaf eind januari – meer dan 66 procent van de mobiele markt.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar