Cisco rapport benadrukt grootste zakelijke, IT-uitdagingen van big data

wereldwijde technologie rapporten Cisco’s doorgaans concentreren op de meest buzzworthy (zo niet besproken tot de dood) onderwerpen in het bedrijfsleven technologie.

Eerder die mobiele en; social media trends, onder jongere professionals, laatste studie Cisco’s hones in op IT-managers en wat zij zien als de grootste kansen en uitdagingen van big data.

Om te beginnen, het lijkt erop dat IT-professionals op de meeste grote bedrijven wereldwijd minstens aanvaard big data als meer dan alleen een flitsende trend.

Onderzoekers zei ongeveer twee derde van de IT-managers het erover eens dat big data een prioriteit van dit jaar zal zijn en over ten minste de komende vijf jaar ook.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, Windows 10, Microsoft repareert PowerShell probleem wordt veroorzaakt door Windows 10 Anniversary-update

Maar de belangrijkste obstakels liggen voor de hand: de veiligheid en risicomanagement.

Ongeveer een op de vier respondenten wees op grote hoeveelheden data, het aantal manieren om gegevens, en de budgettaire beperkingen toegang krijgen tot de belangrijkste redenen waarom het beveiligen van big data projecten is zo’n gedoe.

Die budgetten worden alleen maar zal toenemen, rekening houdend met eventuele wijzigingen, en investeringen in big data projecten waarschijnlijk zal IT-personeel veranderingen en upgrades van de infrastructuur te betrekken, met name rond de cloud.

Dus, wat nu? Nou, een gedachte-out business model zou een goed begin zijn.

Meer dan een derde (38 procent) van de ondervraagden gaf toe dat terwijl ze big data-oplossingen al ingezet, ze moeten nog steeds “een strategisch plan om te profiteren” van al die feitelijke gegevens die in.

Een interessante mogelijkheid benadrukt in het verslag van Cisco is de rente rond machine-to-machine (M2M) communicatie in factory automation, die Cisco suggereerde kon “zijn uiterst waardevol in het optimaliseren van een productieproces.”

; Cisco: Mobile Internet dataverkeer groeien 13-voudig 2017

Dit gaat hand in hand met de groeiende proliferatie van het netwerk aangesloten smart devices leveren van gegevens van digitale sensoren, slimme meters en video.

Tot nu toe, Cisco vond dat slimme adoptie apparaat staat nog in de kinderschoenen staat overweegt slechts een derde van de respondenten wereldwijd antwoordden ze hebben plannen om deze databronnen te gebruiken.

Ter referentie, werd de enquête uitgevoerd door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau InsightExpress in juli en augustus van 2012 over de volgende 18 landen: de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Brazilië, Argentinië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Rusland, Polen , Turkije, Zuid-Afrika, India, China, Japan, Zuid-Korea en Australië. Er waren 100 respondenten in elk land.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

Microsoft repareert PowerShell probleem wordt veroorzaakt door Windows 10 Anniversary-update