Citrix work / life enquête wijst top werkplek ergernissen

Citrix heeft de resultaten van een landelijk onderzoek is onlangs uitgevoerd dat zich richt op het leven op kantoor en de work-life balance onthuld.

Simpel gezegd, Citrix beweert dat deze bevindingen werpen enig licht op de redenen waarom veel werknemers de voorkeur aan een pauze van het kantoor te nemen.

Ter referentie, werd het onderzoek uitgevoerd door Wakefield Research onder 1.013 Amerikaanse kantoor werknemers in de leeftijd van 18 jaar en ouder, tussen 8 juni en 14 juni 2012, met behulp van een e-mail uitnodiging en een online enquête.

Hier is een momentopname van een aantal van de meest populaire (en meest eigenaardige) resultaten

Sommige fantaseren over het hebben van een fictieve tv-baas als hun leidinggevende (n ° 1 is Gibbs van NCIS, No. 2 is Miranda van Grey’s Anatomy) Bijna de helft van de kantoormedewerkers werken met een “know-it-all ‘, en 44 procent werkt met een zeurpiet, 74 procent van de kantoormedewerkers hebben ten minste een bedrijfsevenement ze stiekem een ​​hekel (dwz kostuum wedstrijden, babyborrels); Het ergste soort baas is een baas die hun ideeën (37 procent) steelt, gevolgd door een baas die ” weet “het allemaal (33 procent); de belangrijkste reden mensen hebben buiten het kantoor gleed in het midden van de dag is om te oefenen

Dus eigenlijk, de meeste van deze lezen als basis verhaallijnen uit de laatste acht seizoenen van de Amerikaanse versie van The Office.

Het enige dat me opvalt vreemd op te nemen is de opmerking over het uitoefenen tijdens het midden van de dag. Nu, een aantal kantoren en werkgevers zou dit niet toestaan. Maar het is zou een interessant verschil tussen de traditionele werkplekken en nieuwere in Silicon Valley dat dergelijk gedrag aan te moedigen en zelfs te bieden faciliteiten voor zijn. (Voor slechts één voorbeeld, zie Google.)

Hoewel ik moeten concluderen op de notitie die de beste excuus om niet aan het werk te komen was “ik teveel Sunkist dronk en was te moe om binnen te komen.”

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

De toekomst van cloud computing: 9 trends voor 2012; de Microsoft Surface Tablet: Geschikt voor featherless bipeds met brede, platte nagels; Citrix koopt Bytemobile, ogen mobiele operators; Box stappen tot IT-beheerder functies, lanceert enterprise licentieovereenkomsten; Salesforce.com updates Chatter, ogen bredere samenwerking markt

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s