Dell CEO zal naar verluidt niet bod te verhogen tot PC bedrijf private nemen

Dell bedrijf toekomst ziet murkier met de dag, vooral omdat het lijkt erop dat de onderhandelingen een patstelling geraakt hebben.

Bloomberg meldde op vrijdag op basis van anonieme bronnen, dat het team van CEO Michael Dell en Silver Lake management haar 24400000000 $ voorstel om de PC onderneming privé nemen niet zal verhogen.

Echter, het rapport suggereert ook dat de beleggers zal zich verzetten tegen het bod toen gedrukt om snel te stemmen.

De volgende Dell aandeelhoudersvergadering staat gepland voor 18 juli.

Een alle contante deal, van Michael Dell en Silver Lake Partners voor $ 13,65 per aandeel; Een alternatief van Icahn die het bedrijf maakt gebruik van een $ 12 speciaal dividend betalen

Eerder deze week, Dell investeerder en het bedrijfsleven magnaat Carl Icahn verzocht om een ​​ontmoeting met de speciale commissie van Dell over de kwestie na de rij; ongeveer $ 5200000000 aan leningen, om zijn alternatieve buyout bod te steunen.

Icahn’s; lopende plan om Dell te voorkomen, uit te gaan particuliere, is al lange tijd ondersteund door Southeastern; Asset Management Inc., een van de grootste aandeelhouders van Dell.

In juni Icahn presenteerde het alternatieve voorstel, te drukken voor het bedrijf te bieden $ 14 voor elk van de ongeveer 1,1 miljard aandelen.

Om te herinneren, als van 5 juni, de Round Rock, Texas gevestigde bedrijf had twee opties op tafel

Blackstone was, eerder betrokken in de mix, maar later viel uit midden van de wereldwijde; pc-markt kernsmelting.

Echter, de bijzondere commissie; verwerpt bod van Icahn’s als “inconsistent.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren