#DisrupTV: De digitale transformatie van GE

“Alle bedrijven zijn software-bedrijven”, zegt Ganesh Bell (@GaneshBell) zoals hij bespreekt de digitale transformatie van GE, een 124-jaar oude bedrijf een digitale ontwaken onder zijn leiding als Chief Digital Officer ondergaan.

Ganesh Bell in een interview met Larry Dignan.

DisrupTV is een wekelijkse serie Web gehost door R “Ray” Wang (@ rwang0) en Vala Afshar (@valaafshar). Deze 30-minuten durende show uitgezonden op 11:00 PT / 14:00 ET elke vrijdag. DisrupTV ontleedt de laatste enterprise nieuws, benadrukt warm startups en interviews beïnvloeders en technologie armaturen. Tweet Heeft u vragen met de hashtag #DisrupTV of @ DisrupTVShow.

Controleer de DisrupTV schema hier.

Gebracht aan u door Constellation Executive Network: Constellationr.com/CEN

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen