Foxconn investeert $ 4,4 miljard naar iPhone schermen maken in centraal China

Het Taiwanese technologiebedrijf Foxconn zal uitstorten maar liefst 28 miljard yuan ($ 4400000000) in Zhengzhou, de hoofdstad van de provincie Henan in het binnenland, naar lage temperatuur polykristallijn silicium (LTPS) schermen te produceren voor iPhones, zoals gerapporteerd door Chinese media maandag.

Foxconn-eigendom Ying Hui Limited tekende een investering deal met de Zhengzhou Economic Development Authority afgelopen zaterdag, met het bedrijf verwacht haar eerste LTPS scherm productielijnen in 2017 te lanceren en start grootschalige productie in 2018, volgens de plaatselijke krant Dong Fang Jin Bao .

Het bedrijf zei dat het investeringsproject zal niet alleen de toekomstige generaties van iPhones met LTPS schermen met een snelheid van 20.000 eenheden per maand, maar ook het stimuleren van de upstream en downstream productie supply chains binnen Henan, en transformeren de traditioneel minder ontwikkelde provincie tot een hoog tech industrie hub.

Foxconn voorzitter Terry Gou opgemerkt tijdens het evenement dat het bedrijf zal “actief te reageren” op de oproep van de centrale overheid om Henan een van de meest geavanceerde en prominente provincies in termen van de productie.

Terwijl de uitvoer en de productie in China zijn vertraagd als geheel, in het binnenland provincies zoals Henan zijn eigenlijk op de weg omhoog, dankzij meer buitenlandse investeringen.

Een Henan Business Report heeft aangegeven dat tijdens de eerste drie kwartalen van 2015, de import en export volume van Henan werd opgenomen in bijna 310.000.000.000 yuan ($ 48700000000), een stijging van 21,2 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s