Full Spectrum: NBN prijzen in vergelijking

Nu dat Telstra zijn prijzen voor breedbanddiensten op de National Broadband Network (NBN) heeft vrijgegeven, krijgen we een duidelijker beeld van de prijzen die we in eerste instantie kunnen verwachten te betalen – maar welk bedrijf de laagste prijs heeft?

Als u op zoek bent naar een goedkope breedband, zal het niet worden gevonden op Telstra, dat is zeker. Naast het feit dat enkele van de meest dure plannen, komt elk plan gebundeld met een thuis telefoon service via Telstra’s kopernetwerk.

Om een ​​overzicht te krijgen, hebben we een paar tafels dat de laagste en de hoogste prijzen te vergelijken over een paar van de telco’s dat hun tariefplannen hebben vrijgegeven gecreëerd. De tabellen niet elk plan omvatten, om alle informatie, zie de bronnen op de bodem van het voorwerp.

Bronnen (toegankelijk 29/02/2012)

Updated at 11:50, 2 maart 2012: maakte het duidelijker dat de plannen Telstra’s zijn gebundeld en plannen iiNet worden verdeeld tussen piek- en daluren.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing

Optus, iiNet, Telstra, Internode, Exetel, Primus; SkyMesh

ACCC zoekt inzendingen op de gevolgen voor de concurrentie van OTT, NBN, mobiele data