Google neemt PayPal op de Play Store, omdat het moet

Google zei dat het zou beginnen met het nemen van PayPal voor aankopen van Google Play in 12 landen en de verhuizing waarschijnlijk maakte het management kronkelen een beetje.

eBay’s PayPal en Google concurreren — samen met Apple, vervoerders, Visa en Mastercard — naar uw mobiele portemonnee. Als Google Wallet waren deze enorme moloch zou er een behoefte om PayPal te nemen niet.

Als alles perfect voor Google, zou haar Wallet genoeg massa bij handelaren en consumenten om PayPal toe te eigenen hebben. Volgens comScore hoewel, PayPal domineert mobiele bewustzijn en gebruik op de digitale portemonnee front.

Ach ja.

In een blogpost, Google zei dat PayPal zal worden aanvaard in 12 landen zoals de Verenigde Staten, Canada en Duitsland. PayPal, die steeds meer een optie op e-commerce kassa, zal ook worden geïntegreerd in Google Play.

Voor een goede maatregel, Google is het toevoegen van facturering via de provider om te spelen. Voor de zoekgigant, PayPal en carrier billing geven meer mogelijkheden voor “wrijvingsloos handel” op het internationale toneel op gebieden als Thailand en Taiwan. Tweederde van aankoop Play optreden buiten de Verenigde Staten

Ook; Mobiel betalen moet wortelen op adoptie te verhogen, zegt Accenture

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard