Google rolt GBoard toetsenbord voor iOS

Google kondigde vandaag de lancering van GBoard, een iOS-gebaseerde toetsenbord app laat gebruikers zoeken en informatie te sturen, GIF en emoji’s direct vanaf het toetsenbord zonder de app te verlaten.

Ondanks de eigenzinnigheid van emoji en GIF, is GBoard bieden enige nette functionaliteit om iOS messaging apps.

Bijvoorbeeld, als iemand chatten in iMessage probeert het adres te vinden een restaurant, de vorige cursus van actie zou ze nodig hebben om de app open zoeken verlaten, vinden het restaurant, kopieert het adres, terug te schakelen naar iMessage, plak de informatie en klik op verstuur.

Met GBoard, neemt dat hele proces plaats binnen de app. De resultaten worden weergegeven als kaarten aan de onderkant van de chat-draad en het duurt maar een kraan om relevante informatie te duwen in de thread te sturen naar de andere partij.

Ook, in plaats van het scrollen voor emojis, GBoard kunnen gebruikers zoeken naar wat ze willen op beschrijving. Gebruikers kunnen ook zoeken naar GIF’s op dezelfde manier.

Daarnaast is de Gboard toetsenbord is voorzien van Glide Typen, waarmee gebruikers woorden typen door met hun vinger van de sleutel tot de belangrijkste plaats van te tikken. GBoard is vandaag beschikbaar in de App Store.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test