Gratis Hacking Team malware checker vrijgegeven

Een beveiligingsbedrijf heeft een gratis tool voor gebruikers die vermoeden dat zij het slachtoffer van Hacking Team exploiteren cache worden vrijgegeven.

Hacking Team is een geheimzinnig in Milaan gevestigde onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop van bewakingsinstrumenten, malware en exploiteert aan regeringen, rechtshandhaving en particuliere bedrijven over de hele wereld. Het bedrijf raakte de schijnwerpers in de afgelopen tijd nadat hij het slachtoffer van een cyberaanval, waarbij een hacker liep weg met meer dan 400GB in gestolen bedrijfsgegevens.

Het onderzoek is nog niet onthullen wie verantwoordelijk is voor de inbreuk – hoewel verdenkingen hebben gedraaid naar de mogelijkheid van een insider job.

Onder gelekt financiële verslagen, klantenbestanden en service presentaties, e-mails detaillering zero-day exploits en proof-of-concept voorbeelden worden geanalyseerd als onderzoekers graven door gestolen gegevens van het bedrijf. Softwareleveranciers zijn race om voorheen onbekende kwetsbaarheden patchen in hun systemen.

Adobe en Microsoft, onder anderen, hebben security patches om Hacking team exploits en gereedschappen overbodig te maken uitgegeven.

: FBI gebruikt Hacking Team diensten aan Tor gebruiker ontmaskeren

In de tussentijd worden de gebruikers links af te vragen of ze zijn besmet met Hacking Team malware, waarvan sommige hulpmiddelen zijn zo virulent blijven ze op een systeem, zelfs na harde schijf doekjes en verhuizingen. Onderzoekers van Rook Veiligheidsraad hebben besloten om het gebrek te verhelpen, en dus zijn het aanbieden van een nieuwe, gratis tool die bekend Hacking Team exploits detecteert.

Dubbed Milano, de gratis tool zoekt naar bestanden die verband houden met de recente breuk Hacking Team, zowel via een snelle of diepe systeemscan uit. In eerste vorm van het gereedschap, hebben in totaal 93 Windows binaries zijn geanalyseerd, en 40 dossiers zijn gemarkeerd zoveel kans om te worden gebruikt voor kwaadwillig gebruik.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Extra bestanden zullen worden toegevoegd als de 400GB cache controle blijft.

Deze bestanden zijn geanalyseerd door Rook Veiligheid, en zijn beschouwd als de hoogste waarschijnlijkheid van misbruik hebben, “aldus de onderzoekers.” Deze bestanden zijn geanalyseerd met behulp van dynamische, statische en handmatige analyse. We vergeleken deze bestanden ook tegen VirusTotal, Kaspersky Whitelisting en Paloalto Firewalls Wildvuur. Hosts die een van de bestanden in deze lijst moet gecompromitteerde worden overwogen.

Op hetzelfde moment, heeft Facebook zijn Osquery hulpmiddel op te sporen en te bestrijden een OS-X gebaseerde backdoor exploit gebruikt door Hacking Team bijgewerkt. De sociale media reus zei

In een interview met de website, Hacking Team zei dat het geen plannen had om “verschrompelen en ga weg” na de slopende aanval.

Hoe toegang krijgen tot Wi-Fi anoniem uit mijl afstand, hoe over de rekeningen van de Britse politici gebruik van openbare Wi-Fi-hacks te nemen; Severe iOS bug vraagt ​​iCloud wachtwoord diefstal; Hacking Team: We zullen niet ‘verschrompelen en verdwijnen’ na cyberaanval; Army exoskeletten trainen soldaten te schieten; Hackers controle medische pompen tot fatale doses te beheren

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

Geïnteresseerd? Hacking Team stealthy spyware rootkit blijft verankerd door middel van verwijdering van de harde schijf

Lees verder: Top picks

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters