Overheid digitale transformatie naar AU $ 20.5b leveren kostenbesparingen: Aangeven

Communicatie Minister Malcolm Turnbull heeft benadrukt in het oog voor Australië om een ​​welvarende, eerste wereldoorlog, maatschappelijk welzijn economie blijven, de enige oplossing is om het land de productiviteit te verbeteren.

Als onderdeel van de lancering van het nieuwste rapport van Deloitte Access Economics in opdracht van Adobe – Digitale Overheid Transformatie: Het openen van de voordelen van digitale Customer Transactions – Turnbull zei maandag dat het land behoefte heeft aan een nieuw tijdperk van hervormingen, die kritisch zullen zijn ” afhankelijk van een meer innovatieve cultuur en een breder gebruik van digitale platforms “.

Hij benadrukte de lancering van de overheid Digital Transformation Office, die was voorzien van AU $ 254.700.000 als onderdeel van de begroting van dit jaar, zal helpen effenen manier voor de overheid om de algehele productiviteit te verbeteren. Het kantoor verantwoordelijk voor de algehele uitvoering van de digitale strategie zal zijn, en zal herontwerpen diensten digitale standaard te zijn.

Turnbull voegde eraan toe dat een deel van de DTO’s Digital Transformation agenda is de myGov portal, waarin hij zei is een “eerlijke beetje vooruitgang” geboekt, maar moet nog meer werk, in het bijzonder aan de staat en lokale overheid aan boord te krijgen.

Stel je voor als je de exploitatie van een bedrijf en je kon de transactie met uw lokale overheid over garbage collection, de deelstaatregering over loonbelasting, en de federale overheid met ongeveer Centrelink, de ATO en Medicare. Stel je kan toegang krijgen tot dat alles online, “zei hij.

Het rapport van Deloitte benadrukt dat Australiërs een eventueel 800 miljoen transacties op federaal of staat overheidsniveau per jaar, met inbegrip van het invullen van belastingaangiften, het registreren voor of vernieuwen van een paspoort of rijbewijs en een uitkering betalingen.

Echter, 40 procent van deze transacties nog afgerond via de traditionele kanalen, zoals per telefoon, post of in persoon. Maar Adobe Asia Pacific president Paul Robson heeft gezegd dat als dit percentage kan worden verminderd tot 20 procent over een periode van 10 jaar, kan het efficiency voordelen opleveren voor zowel de burgers als de overheid ter waarde van AU $ 26600000000, bereikt tegen een kostprijs van ongeveer AU $ 6,1 miljard. Dit zou neerkomen op de netto baten van AU $ 20500000000, of rond AU $ 2000 per Australische huishouden.

Een gebied waarin het rapport geïdentificeerd, waar kostenbesparingen kunnen worden gemaakt door de overheid opgenomen herschikken 50.000 medewerkers, die op dit moment de traditionele banen, zoals het invoeren van gegevens en e-mail sorteren te houden. Een andere potentiële kostenbesparing gebied waardoor de noodzaak voor mensen om formulieren online en offline te voltooien, en beantwoord een veelheid aan vragen in orde te komen of zij in aanmerking komen voor de overheid voordelen aan het werk.

Deloitte partner en onderzoek auteur John O’Mahony gewezen op het rapport bleek er kwantificeerbare voordelen voor de overheid.

Australië doet het goed in sommige gebieden, het is fragmentarisch in sommige andere gebieden. Over het algemeen schatten we meer dan 60 procent van de overheid transaction services zijn al digitaal. Dat laat ongeveer 40 procent van de transacties die nog steeds via de traditionele methoden worden gedaan, hetzij via e-mail, in persoon of via de telefoon. Maar dat overdrijft deel van de vooruitgang die reeds gemaakt, “zei hij.

Turnbull zei, terwijl de potentiële besparingen een echte sensatie zal zijn, zal het netto voordeel van de regering het instellen van een digitaal voorbeeld zijn dat bedrijven en burgers uiteindelijk in staat zal zijn om het te kopiëren in hun eigen leven.

“Mensen zullen de kracht van digitale betrokkenheid van de overheid te zien, en zij zullen dan na te bootsen en kopieer het in hun eigen leven en in hun eigen werk,” zei hij.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Enterprise Software; TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; NBN, NBN zal Australië in een ‘leidende positie:? Bill Morrow, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent, innovatie, quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek financieringsronde

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde