5 coole gadgets om te helpen opruimen van uw bureau

Probeer als we wel zouden alle documenten te duwen naar de cloud, is er geen krijgen rond deze stukjes papier die nog steeds onze bureaus rommel. We hebben allemaal opgepikt papieren en pakte de nietmachine, alleen maar om het leeg te vinden. Dit leidt tot een zoektocht naar de doos van nietjes zijn we zeker dat we ergens. Of nog erger, had het ding jam, wat leidt tot een frustrerende sessie van het opruimen van de gebogen metalen nietje uit het apparaat.

Dat is een ding van het verleden met deze nietmachine nietjes die niet wordt gebruikt. Deze gadget maakt gebruik van een innovatief systeem dat veilig vergrendelt tot acht pagina’s door ze te perforeren op een manier die ze bij elkaar houdt als een nietje.

Klik hier voor de Harinacs Staple-free nietmachine voor $ 16,00.

Ik wed dat uw bureau is rommelig met kabels. Velen hebben laptops, pc’s, tablets en smartphones op het bureau, en alle kabels die daarbij horen. Nu kunt u die kabels krijgen uit de weg en georganiseerd met deze goedkope gadget.

De Quirky Cordies is een kleine eenheid met een slim systeem van goten dat de kabels op zijn plaats houdt. Het kan omgaan met 10 kabels, voering ze voor een nette oplossing voor de rommel.

Ik heb twee van hen op mijn bureau en ze zijn prachtig. Ze houden de kabels nog goed kunt u gemakkelijk verwijderen of trek ze naar de laptop te bereiken voor het opladen.

Klik hier voor de Quirky Cordies voor $ 9,20.

Veel gadgets op het bureau vergt veel laders en kan deze drie apparaten op te laden. Het beschikt over een kleine basis met een volledige USB-poort aan de zijkant, en twee modulaire opladen tips op de top.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Het wordt geleverd met twee microUSB tips en een miniUSB tip voor oudere apparaten. U kunt ook andere tips, zoals Lightning tips voor iPhones bestellen.

Telefoons sluit rechtstreeks aan op een tip die hen ondersteunt, zodat het scherm kan worden gebruikt.

Ik heb gebruik gemaakt van een van deze al jaren en het heeft me goed gediend.

Klik hier voor de Idapt Universele 3+ oplader voor $ 24,99.

Telco’s, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Een goede oplader voor de iPhone en iPad mini moet een kleine footprint op het bureau hebben, en dienen als een standaard voor het gebruik van het apparaat tijdens het opladen.

De HiRise Deluxe is zeer duurzaam met geborsteld aluminium constructie. Het kan omgaan met iPhones met een Lightning-connector, zelfs die in de typische telefoon gevallen. De telefoon is gemakkelijk op de stand te brengen en te verwijderen.

Er zijn goedkoper opladen opvalt er zijn, maar dit is aantrekkelijk en functioneel.

Klik hier voor de TwelveSouth HiRise Deluxe voor $ 34,99.

Een goede lamp is een goed hulpmiddel voor het werken bij de balie ‘s nachts. Een verstelbare bureaulamp het beste met de mogelijkheid om deze te positioneren als nodig. In weerwil van de geeky naam, deze doet dit en nog veel meer, omdat het drie gadgets op te laden.

De zwanenhals constructie maakt het plaatsen van het licht precies zoals je het nodig hebt. Het heeft acht niveaus van helderheid om precies de juiste hoeveelheid licht te geven. Het heeft een kleine basis die niet nemen veel ruimte op het bureau.

Deze basis heeft één 2.4A USB-poort voor het opladen tablets en twee 1A USB-poorten voor het opladen van telefoons en andere kleine gadgets. Het is duur, maar met alle faciliteiten is geen rek.

Klik hier voor de Magic Lamp van Licht en opladen voor $ 129,99.

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

5 coole gadgets galerie, zie volle galerie; 1-5 van 5, NEXT, PREV, Harinacs Staple-free nietmachine

Quirky Cordies Desktop Cable Management

Idapt Universal Charger 3+

TwelveSouth HiRise Deluxe voor iPhone en iPad mini

Magic Lamp van Licht en opladen

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen