Bijna de helft van India webgebruikers aangevallen door lokale malware

Volgens het tweede kwartaal rapport van Kaspersky Lab, Kaspersky Security Bulletin voor april-juni 2013 werden 19,9 miljoen malware-bedreigingen gedetecteerd op de computers van de Kaspersky Security Network (KSN) deelnemers in India.

Overall, 35,6 procent van de gebruikers werden aangevallen door Web bedreigingen in deze periode, volgens Techgig.com. India gelederen 15e overall in de wereld als het gaat om online gevaren voor het gebruik van internet.

Bovendien, Kaspersky Lab ontdekt 5.390.000 malware-incidenten op de computers op de KSN in India. Dit betekent dat 49,6 procent van de gebruikers in India werden door middel van bedreiging aangevallen tijdens zijn periode, het plaatsen van India 10 wereldwijd op het gebied van malware-incidenten.

Hoewel deze nummers zijn verbazingwekkend, de nummers zijn waarschijnlijk nog hoger mobiele gebruikers, uitgaande van gebruikers van mobiele bescherming beginnen. Dezelfde types van uitbuiting voor computers bestaat voor mobiele apparaten, maar met nog meer mogelijkheden, zoals het downloaden en installeren van apps van plaatsen die niet worden vertrouwd noch geverifieerd bronnen. Bovendien, in sommige gevallen, ontwikkelaars van apps die worden gegeven voor gratis kan ook achterdeur toegang tot mobiele apparaten. Dat wil zeggen, de app is geprogrammeerd om te kruipen, zoeken en vinden persoonlijke informatie van de gebruiker, en stuur het terug naar de ontwikkelaar.

Mobiel bankieren is nu beschikbaar is in India voor meerdere jaren, maar is nog steeds niet volledig benut als het zou kunnen zijn voor de bank klanten. Er is de angst en de perceptie dat hun bankrekeningen in gevaar kan komen en hacking, waardoor hun balansen verlaten op nul. Helaas heeft dit scenario zich voordoen in India, en heeft bijna altijd de betrokkenheid van een schaduwrijke en scheve bank ambtenaar. Echter, in alle eerlijkheid, banken stuur zowel e-mail en SMS alerts voor alle transacties, met inbegrip van zowel online en mobiel bankieren.

Internet-gebruikers in India moeten gewoon bij het online meer alert en waakzaam te zijn, en aandacht besteden aan enige en alle abnormale activiteiten online. Dit betekent echter een uitdaging geworden om te bepalen wat wordt verdacht beschouwd, achter de schermen activiteit wanneer gebruikers zijn zich niet bewust van wat te zoeken. Als er iets, eenvoudige voorzorgsmaatregelen zoals het niet selecteren van functies om een ​​gebruiker te houden ingelogd, of zelfs het openen van een bijlage zonder virus scannen eerste, kan helpen voorkomen dat sommige aanvallen.

In het ergste geval, als een gebruiker belandt op de locatie waar de homepage duidelijk staat schadelijke software ontdekt, moeten ze niet verder te gaan, en ga terug in plaats daarvan. Dat gezegd zijnde, het is ironisch hoe zo veel gebruikers nog steeds niet de volgende eenvoudige voorzorgsmaatregelen, met name de laatste, en eindigen met de gevolgen te betalen op het einde.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters