Glenn Greenwald te keynote te leveren aan 30C3 hacker conferentie

‘S werelds oudste en grootste wereldwijde hacker organisatie de Chaos Computer Club (CCC) heeft aangekondigd dat het zal volgende week conferentie, de 30e Chaos Communication Congress (30c3) te openen, met een 27 december opening keynote door Glenn Greenwald.

Dag 1, selecteert hoogtepunten

Glenn Greenwald’s keynote staat bovenaan onze lijst van must-see gesprekken op het legendarische evenement. 30C3 het schema blijkt dat de dwingende keynote niet de enige explosieve presentatie op 30C3 zal zijn.

Mr. Greenwald’s keynote zal webcast live op deze pagina zijn. Als je het, missen alle 30C3 de gesprekken worden gearchiveerd op de officiële CCC media website. CCC’s archief online gaan verbazingwekkend snel.

30C3 is de 30e Chaos Communication Congress, door de Chaos Computer Club bij ons gebracht. De conferentie en al zijn hands-on evenementen lopen van 27-30 december 2013 in het CCH Congress Center in Hamburg, Duitsland.

De conferentie programma beschikt over meer dan 130 gesprekken van een breed scala van ‘s werelds top hackers in vijf tracks: Hardware en maken, kunst en schoonheid, Science and Engineering, Veiligheid, Veiligheid en politiek, en Ethics and Society.

CCC legt uit: “De lezing programma zal worden uitgebreid met tal van workshops en aanbod voor jonge hackers.”

Concurrentie op het Congres dit jaar te spreken was ernstig. In zijn blog post aankondiging van de keynote, CCC legde uit dat het gesprek line-up neer uit meer dan 360 inzendingen werd whittled door teams van deskundigen die specifiek zijn voor elk onderwerp.

Als je geïnteresseerd bent, volg CCC op Twitter of Twitter lijst van 30c3 luidsprekers. Hier is de index voor de gehele 30C3 talk shedule.

: Volledige Day 1 schema

Op de avond van 27 december, zal de 30C3 keynote worden geleverd door Glenn Greenwald, de journalist wiens werk dit jaar met de Snowden documenten heeft de wereld begrip van surveillance, veiligheid en de acties van de Verenigde Staten in spionage en bewaking zaken over de hele wereld veranderd.

Interessanter 27 december gesprekken: Dispatches van Fort Meade (rapportage over de geheime berechting van Chelsea Manning), Electronic bankovervallen (het stelen van geld uit geldautomaten met malware), Harden hardware en het kiezen van een #goodBIOS (verwerpen persistentie van kwaadaardige software en struikelen de kwade meid).

28 december: SCADA Strangelove 2, [Google] Glass Hacks ,, Hardware Attacks, Advanced ARM Exploitatie en Android Hacking, Hillbilly Tracking van Low Earth Orbit (herbestemming een Inmarsat Schotel met Travis Goodspeed), extraheren van sleutels van FPGA’s, OTP Tokens en Deur sloten (side-channel en andere aanvallen in de praktijk), Disclosure DO’s en dont’s van het EVF, en Jahresrückblick des CCC (de jaarlijkse evaluatie van het CCC).

29 december: CounterStrike (uitvoering van legale interceptie), RFID Treehouse of Horror (hacking city-wide toegangscontrole systemen), nog meer Tamagotchis werden berokkend in het maken van deze presentatie, Europa, de VS en Identiteit Ecosystems, ID-kaarten in China: uw Worst Nightmare, de exploratie en exploitatie van een SD-geheugenkaart ( “Dit gesprek wordt een methode voor reverse engineering en het laden van code in de microcontroller op een SD-geheugenkaart”), Persistent, heimelijk, op afstand bediend dedicated hardware Malware.

: Volledige Day 2 schema

: Compleet Dag 3 schema

30 december: te beschermen en Infect (gerichte en ongerichte surveillance onderzoek van Claudio Guarnieri en Morgan Marquis-Boire), het tegenwerken van Evil Maid Attacks (fysiek Unclonable functies voor de hardware sabotagedetectie), Aanvallen HomeMatic (live hacking), door een prisma, Darkly ( alles wat we weten over NSA bespioneren met het EVF), en de CCC Closing Event.

Lightning Talks, 28-30 december – korte lezingen elk congres deelnemer kan presenteren (hoewel de slots zijn vullen snel).

: Compleet Dag 4 schema

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Zelf-georganiseerde hands-on workshops, bijeenkomsten en nog veel meer, alle vier dagen. Omvat alles! Solderen for Kids, de 30c3 queer meetup, SCADA pentesting workshops, Hamer en Tang, auteursrecht debatten, digitaal koken, cocktails, geeks en BDSM meetup, een workshop over de wijziging van het ontwerp-verslag van het Europees Parlement over de massa surveillance, bordspel geek meetup, NymRights, Publeaks.nl meetup, breien, thee, klokkenluiden, Chaoswelle Ham Radio Operators, Arduino hacken hele dag elke dag, Chaos VPN, debuggen Depressie, en nog veel meer.

30C3 is een niet-commercieel evenement met een lage entree, en wordt mede mogelijk gemaakt door een leger van CCC vrijwilligers (zelfs degenen die hack Apple’s Touch ID). Volgens CCC, zal 30C3’s internetconnectiviteit een record-brekende 100GB koppeling mogelijk gemaakt door donaties van ISP’s en netwerkapparatuur verkopers zijn.

We kunnen niet wachten. de website zal aanwezig zijn lezingen en rapportage evenementen live vanuit Hamburg zoals ze gebeuren.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Dag 2, selecteert hoogtepunten

Dag 3, selecteert hoogtepunten

Dag 4, selecteert hoogtepunten

Voortdurende