Google legt uit hoe Android Auto messaging-apps zal werken

Met een nieuwe modeljaar van de voertuigen op de weg later dit jaar, is Google probeert ontwikkelaar steun te verzamelen voor haar Android Auto platform. De laatste poging is een blog post op de Android Developer blog uit te leggen hoe messaging apps zal werken in auto’s.

Net als hoe ontwikkelaars een kleine hoeveelheid code kan toevoegen aan Android-telefoon apps voor Android Wear horloges mogelijk te maken, lijkt het niet te veel moeite om telefoons en auto’s met elkaar praten te krijgen nemen. Messaging is een slimme plek om zich te concentreren, omdat dergelijke communicatie storend kan zijn – indien niet illegaal in veel plaatsen – als u te communiceren met je telefoon als achter het stuur om te lezen of antwoord.

Google zegt dat met Android Auto, messaging apps worden nog steeds uitgevoerd op de telefoon, maar worden gecontroleerd door het voertuig software. In wezen, met de juiste code om een ​​messaging-app uit te breiden, zal binnenkomende berichten op een Android Auto dashboard display. Voice antwoorden worden ondersteund, maar van wat Google heeft laten zien in dit specifieke voorbeeld, zou uitgaande berichten vereisen een scherm pers, die je ogen kan nemen van de weg.

Hopelijk, dat is niet een optie die ontwikkelaars gebruiken, vanwege de veiligheid factoren. Een van de belangrijkste redenen waarom ik vorig jaar kocht een Moto X handset en hebben niet eens overwogen upgraden naar een nieuw vlaggenschip telefoon, zoals de hoog aangeschreven Samsung Galaxy S6 Edge, is te wijten aan een volledige hands-free messaging app.

Google

Motorola omvat zijn Moto Assist software die automatisch kan detecteren tijdens het rijden en lees inkomende berichten hardop in die tijd. U kunt ook reageren op berichten via spraak, dit alles zonder te kijken naar of het scherm van de telefoon aan te raken.

Ik weet niet eens zien de berichten bij het gebruik van Moto Assist, vooral omdat mijn telefoon zit in een kop-houder en uit het zicht. Een deel van me wil dat Android Auto deed hetzelfde – niet het weergeven van berichten op alle – want het is al te verleidelijk om weg te kijken van de weg naar een scherm te lezen of tik op een knop.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?