Cisco lijn is met Microsoft voor cloud, datacenter verkoop

Cisco kondigde een driejarige overeenkomst met Microsoft, dat technologieën en verkoopinitiatieven integreert aan de modernisering van de wolk en datacenter markten te versnellen voor de onderneming.

De bedrijven zullen zich richten op de integratie van Cisco Unified Computing System (UCS), Cisco Nexus schakelen en Microsoft Cloud OS oplossingen, waaronder Windows Server, System Center, SQL Server en Microsoft Azure.

Daarnaast zullen Cisco en Microsoft partner incentive-programma’s af te stemmen om oplossingen te verkopen via wederzijdse channel partners te versnellen. De bedrijven ‘sales teams zullen ook samenwerken op wolk en datacenter kansen, met inbegrip van een eerste programma gericht op de migratie van Windows 2003 klanten naar Windows 2012 R2 op de Cisco UCS platform.

In het eerste jaar zullen de bedrijven zich specifiek richten op zes landen – de VS, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Australië – met uitbreiding naar andere landen gepland voor de volgende jaren.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Stephen Boyle, VP van de wereldwijde onderneming en de partners groep voor Microsoft, zei in een verklaring

Enterprise-klanten wereldwijd worden wedden op Microsoft en Cisco om de voordelen van onze gecombineerde cloud en datacenter technologieën te realiseren. Nu, samen, we zijn het versterken van onze gezamenlijke inspanningen om klanten te helpen sneller te bewegen, de kosten te verlagen en te leveren krachtige nieuwe toepassingen en diensten voor hun bedrijven.

Cisco’s Frank Palumbo, Senior Vice President van wereldwijde datacenterdiensten en virtualisatie verkoop, voegde

Van innovatieve technologieën en wereldwijde merken aan gespecialiseerde channel partners, Cisco en Microsoft hebben de ingrediënten van de traditionele datacenter te transformeren. Nu we breiden onze langdurige technische samenwerking met Microsoft met een agressieve wereldwijde go-to-market en de verkoop initiatief. Door het verstrekken van onze klanten en partners met een grotere omzet uitlijning en nog dieper technologie-integratie, zullen we hen helpen transformeren van hun datacenters en versnellen van de reis naar de cloud.

Meer

Cisco koopt container startup ContainerX

Microsoft’s differentiatie plannen: Een suite van ‘experiences’ op elk apparaat; Microsoft lanceert Apportals app te verbeteren op Windows 8; Cisco kopen samenwerking app provider Assemblage voor Internet-of-Everything; Cisco onthult gerichte spearphishing bedreiging; Private cloud is hier te blijven : Cisco

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport