CoreOS beveiligt $ 28.000.000 in Serie B financiering onder leiding van Google’s venture capital arm

Container startup CoreOS kondigde maandag aan dat het heeft beveiligd $ 28.000.000 in Serie B financiering gelaten door venture capital Google’s arm, GV. Andere investeerders zijn onder andere Intel Capital, Accel, Fuel Capital, Kleiner Perkins Caufield & Byers en Y Combinator Continuity Fund.

de financiering van het bedrijf tot op heden telt op tot $ 48.000.000, waardoor het houden uitbouw van Tectonic, haar Kubernetes-gebaseerde enterprise container implementatie-systeem, en nieuwe medewerkers voor zijn teams in San Francisco, New York en Berlijn tot stand te brengen.

Voor geavanceerde bedrijven, de opname van een container-gebaseerde aanpak is onvermijdelijk, “Dave Munichiello, general partner bij GV, zei in een verklaring.” Software containers machtigen development teams om zich te concentreren op het bouwen van grote toepassingen, zonder rekening te houden met de onderliggende IT-infrastructuur.

Door het verpakken van Kubernetes, Google’s container management systeem, voor bedrijven, CoreOS stelt bedrijven in staat om applicaties in de publieke en private clouds en hun eigen datacenters draaien.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

De nieuwe financiering zal helpen CoreOS concurreren met Docker, de meest populaire container technologie, evenals andere concurrenten zoals Joyent en Rancher.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics