Dell, Apple, Oracle lood life sciences IT kopen parade

Dell is de top hardware hond in de life sciences industrie, maar Apple heeft steeg in het klassement, volgens een onderzoek van IDC.

IDC enquêtes meer dan 100 life sciences bedrijven om de uitgaven te meten voor het komende jaar. In de categorie hardware, 45 procent van de life sciences bedrijven zeiden dat ze van plan om te kopen van Dell in de komende 12 maanden. Dell is top dog voor de laatste vijf jaar.

Echter, 30 procent van de life sciences bedrijven zeiden dat ze van plan om te kopen van Apple. Cisco, HP, Intel, EMC en IBM ronde uit de enquête.

In software, 25 procent van de respondenten zei dat ze zouden geld uit te geven met Oracle. Apple, SAP en SAS zag ook onderzoek scores te verbeteren.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Accenture was de top life sciences dienst outfit met 10 procent van de respondenten van plan om het bedrijf te gebruiken, volgens IDC. IBM had bijna 9 procent en Cognizant oogstte meer dan 5 procent, aldus IDC.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren