Dell Mini 5 is de matriarch voor toekomstige ‘familie van tablets’

We speculeerden vorige maand dat de Mini 5 antwoord van Dell om de Apple iPad zou kunnen zijn. Het lijkt erop dat Dell is niet geïnteresseerd in het vrijgeven van slechts een tablet computer – ze zijn klaar om een ​​hele collectie te starten.

Volgens Wired, general manager van de tablet-computer divisie, Neeraj Choubey Dell, zei de computer bedrijf gaat de productie van “een familie van tablets.”

Hij lijkt ook niet te laten zien enige vrees voor Apple en haar hyped tablet-computer, verwijzend naar het als een gadget voor mensen die “hebben een handtas of een murse of wat dan ook.” (Ik toevallig de murse te respecteren, maar misschien is dat alleen ik.)

Een zwak voor Dell is dat de Mini 5 tablet-computer zal komen met slechts een 5-inch scherm, in vergelijking met de iPad 9,7-inch display. Wired meldt dat Dell van plan is op te schalen van de grootte van het scherm met de toekomstige edities.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Maar de Mini 5 heeft een aantal functies die de iPad niet heeft, namelijk een ingebouwde camera en het kan bellen. Zo veel voor de iPad wordt een extra grote iPhone.

Een punt dat we kunnen nog niet te vergelijken is prijs, zoals Dell heeft nog geen cijfers vermeld, behalve dat het zal worden “concurrerend.” Als de iPad komt uit in april (eind maart in het Verenigd Koninkrijk), Dell komen met een aantal duidelijke informatie snel als ze echt willen om concurrerend te blijven.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet