Facebook ogen grotere groei in de Indiase markt

Facebook wordt gemunt grote groei in India, loofden de markt als het bedrijf de next big thing als de social media site deze week markeert de 10e verjaardag.

In een verklaring vrijgegeven dinsdag, Facebook zei dat het heeft momenteel meer dan 1,2 miljard actieve gebruikers per maand en beursgenoteerde CEO Mark Zuckerberg: “. In de komende tien jaar, hebben we de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid om iedereen aan te sluiten en te houden ten dienste van de gemeenschap zo goed mogelijk” De site lanceerde een “Look Back” functie, zodat gebruikers een video, die een persoonlijke verzameling van hun grootste momenten kenmerkt sinds de toetreding tot de social media platform te bekijken.

Eenmaal laat om de mobiele game, de social media gigant weddenschappen nu zwaar op het platform dat het zegt zal zorgen Facebook verdere groei in de regio Azië-Pacific.

In november 2013 interview, Facebook’s Asia-Pacific vice-president Dan Neary zei 80 procent van de dagelijkse actieve gebruikers van de site woonde buiten de VS en Canada, met Azië de grootste en snelst groeiende regio, goed voor meer dan 340 miljoen actieve gebruikers per maand, een stijging van 33 procent jaar-op-jaar. Het bedrijf heeft meer dan 5.700 werknemers wereldwijd, waar de internationale kantoren op te nemen; Singapore, Hong Kong, Hyderabad, Londen, Sydney en Seoul.

Twee van de grootste markten van de site zijn in Azië, India, het is de tweede grootste na de Verenigde Staten en Indonesië, die vierde rangen achter Brazilië. Geen wonder dat het bedrijf heeft India aangemerkt als de next big thing.

Facebook’s India chief Kirthiga Reddy zei in een Times of India meldt: “Zuck ziet India als een belangrijke markt … een grote markt voor ons te gelde aandrijving [en] een leidende markt voor de opkomende economie modellen Wat we leren in India, we implementeren. elders.”

Er zijn momenteel 93 miljoen Facebook-gebruikers in India, ongeveer 75 miljoen van hen zijn op mobiele, zei 42-jarige Reddy, die in juli 2010 het bedrijf toegetreden als het slechts 8 miljoen gebruikers in het land hadden. Het klokken ongeveer 2 miljoen nieuwe gebruikers per maand in India, waar het biedt de social media site in negen talen.

Zij merkte verder op in een Q & A met The Economic Times dat India is een belangrijke markt voor Facebook van een user base perspectief als vanuit een perspectief te gelde maken. Het bedrijf heeft ook kernactiviteiten; kantoren in India, wat bijdraagt ​​aan de mondiale ontwikkelingen, zei ze.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

De site is nu op zoek naar manieren om de nummers te zetten in winst, als het lijkt om een ​​inkomstenstroom uit de groeiende gebruikersgroep te genereren. “Ik weet dat 18 maanden vanaf nu zal het een ander medialandschap en Facebook zal een belangrijk onderdeel van het aanwakkeren van die verandering,” zei Reddy. “Er zijn meer dan een miljoen adverteerders op Facebook wereldwijd een zeer belangrijke mijlpaal voor ons te bereiken. Wij delen landspecifieke nummers, maar ik kan verschillende genres van adverteerders komen te zien.

Coca-Cola India, bijvoorbeeld, vorig jaar gestart met een aantal reclamecampagnes met de sociale media site, zei ze. Online fashion retailer, Yepme, ook tikte Facebook voor een 4,5 keer rendement op ad-sales dollars.

het opzetten van een lab om sociale netwerken te controleren;; De sociale media reus, kon echter potentiële problemen op censuur en vrijheid van meningsuiting in India, waar Mumbai politie maart 2013 zei dat het gezicht voor de openbare sentimenten en op te sporen mogelijke protesten.

In juli 2013, de; Delhi High Court bevolen Facebook om kinderen te verbieden; jonger dan 13 jaar en hebben een disclaimer op de inlogpagina, na een seksschandaal waarbij kinderen betrokken zijn die naar verluidt verzameld via het sociale netwerk.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport