Het doen van de samenvatting VMworld Dance

Ik vond VMworld een uitstekende gelegenheid om bestuurders van zowel VMware en haar partners te ontmoeten. Ik hoop in contact te blijven met deze bedrijven, zodat ik kan u helpen up to date te blijven ook.

Hier zijn een paar algemene opmerkingen over wat ik geleerd

Als uw organisatie is het aanbreken van de reis naar een gevirtualiseerde omgeving, ik geloof dat je aanwezigheid zou vinden om behulpzaam te zijn. Naar mijn mening is het de moeite waard mijn tijd. VMware, door de manier, is een geweldige gastheer!

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

VMware’s berichten over de mogelijkheid om te virtualiseren, te beheren, te automatiseren en te beveiligen het datacenter zijn niet echt geloofwaardig, tenzij een organisatie heeft slechts industrie standaard systemen in het datacenter. De meeste grote organisaties hebben mainframes, midrange machines, iStorage servers en netwerk servers in hun datacenters. VMware doet alsof ofwel deze gevestigde mainframe of midrange-systemen zijn er niet of weg te gaan. Evenmin zijn waarschijnlijk verdwijnen, zelfs als industriestandaard-systemen worden steeds belangrijker;. Anderen handelen eerste en brengt producten op de markt. VMware lijkt te leren van wat ze hebben gedaan, ontwikkelt iets dergelijks en lanceert het alsof er nooit een concurrerend product in die ruimte in het verleden was. Bijvoorbeeld, Cassatt (nu onderdeel van CA), Scalent, Surgient en VMlogix alle aangeboden automatiseringstechnologie voor meerdere jaren voorafgaand aan VMware aanbieden van haar VMware Management and Automation Bundle;. VMware heeft duidelijk bouwde een grote, dynamische ecosysteem en dat een beslissend zou kunnen zijn factor bij het selecteren van organisaties virtualisatie-technologie producten. Het bedrijf moet echter heel voorzichtig zijn “de partner stomp” niet te doen bij de bekendmaking van haar stappenplan te zijn,. VMware en zijn ecosysteem zijn andere gevestigde markten te vernietigen. IT-beslissers zijn zelden na te denken over software clustering (single-system image, HA / Failover, high performance computing). In plaats daarvan zijn ze na te denken over virtuele machine software, gecombineerd met migratie / motion software, automatisering software en dergelijke. De afweging dat deze beslissers maken, is natuurlijk dat er meer lagen van software, hogere eisen voor discrete soorten deskundigheid en eventueel te maken met lagere niveaus van de prestaties;. Cloud computing wordt gesproken overal, ook al veel van het aanbod niet passen de minimumeisen vereiste van cloud computing, zoals beschreven in de 451 Groep CloudScape Codex.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s