Het verkrijgen van de stemmen online

Nee, dit gaat niet over de verkiezingen van volgend jaar, hoewel de komende 2010 peilingen is het genereren van veel buzz hier niet vanwege de historische waarde – het is de eerste geautomatiseerde verkiezingen voor het land -, maar als gevolg van de verschillende thema’s (de telmachines bijvoorbeeld, zijn nog niet geleverd) en de gruwelijke verkiezingsgerelateerde bloedbad dat golfde over de hele wereld onlangs;. Wat ik eigenlijk te verwijzen naar de recente overwinningen van de drie Filippino’s via online polls, dat een of andere manier de geesten van zijn opgeheven een natie meedogenloos geslagen door natuurlijke en door de mens veroorzaakte rampen;. De eerste man, met wie ik kort in mijn vorige blog post vermeld, is Efren Penaflorida, die onlangs werd uitgeroepen tot CNN Hero van het jaar. Penaflorida, een jonge man in zijn late jaren ’20, werd gehuldigd door het nieuws bedrijf in Los Angeles voor het initiëren van een mobiel leslokaal door het gebruik van een handkar;. Hij won in een sterk veld van even verdienstelijke kandidaten in een online stemmen uitgevoerd aan de CNN website. Onnodig te zeggen, Filippino’s van over de hele wereld zich achter Penaflorida, die vervolgens schonk het grootste deel van zijn US $ 100.000 prijzengeld voor zijn groep Dynamic Teen Company;. De volgende twee jongens die won ook in een aparte online wedstrijd is de tag team van Paul Darwynn Garilao en Alfonso Orioste Jr., die beiden zijn nu in Kopenhagen, Denemarken om deel te nemen aan de VN-klimaatconferentie,. Garilao en Orioste verdiende de reis na hun zes-minuten durende video, getiteld ‘Raise Your Voice “door Filippijnse milieu advocaten, werd verkozen tot een van de top twee vermeldingen in het CNN / YouTube Debatten online wedstrijd gehouden in de tijd voor de VN confab;. in zijn blog site, Garilao zei: “Dit is een kans voor ons om te rapporteren Kopenhagen volgens de Filippijnse . perspectief Onze zal zeker richten op hoe de milieu-stad dient als een maatstaf als het gaat om alternatieve energiebronnen;. Ondanks alle rampzalige dingen die dit jaar plaatsvond, ontwikkelingen zoals deze geven ons een reden om te glimlachen, zelfs maar voor een tijdje. ; Industry bijwerken; de lokale IT-sector lijkt op weg naar een belangrijke herschikking volgend jaar met top executives buigen uit de scene, terwijl een paar zijn het maken van een comeback;. Ramon Arteficio, country manager van Canon Filipijnen, formeel zal dit jaar met pensioen gaat op hoge noot na een succesvolle periode als de eerste Filipijnse GM van het plaatselijke kantoor van de Japan-gebaseerde tech bedrijf. Zijn opvolger is nog niet bekend;. Jenny Sotto-Siquioco, country manager voor imaging en printing-groep (IPG) van HP Filippijnen, is ook het vertrek naar Canada met haar familie. Haar vervanging zal deze maand worden benoemd, zei dat het bedrijf;. Teddy Sumulong, voormalig kanalen manager van EMC Filippijnen, is terug in het land van Singapore na korte stint met regiokantoor EMC’s. Hij is nu de GM van Orionelec, een pc-distributie bedrijf dat deel uitmaakt van de Technopaq groep;. Op het regionale front, heeft Yahoo Zuidoost-Azië communicatiemanager Jeremy Seow verliet het bedrijf tot het nemen van een baan in Singapore gevestigde PR-bureau Text100.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s