Kan standalone SmartWatch Samsung’s zijn een game changer?

Het probleem met smartwatches tot op heden is dat de apparaten moeten worden aangebonden via Bluetooth naar uw smartphone. Als gevolg daarvan het nut is beperkt tot mensen die een metgezel apparaat nodig hebben, zodat ze niet hoeven te bereiken in hun zak.

Hoe precies zullen gesprekken worden gemaakt;? Wat is de levensduur van de batterij, wat zijn de logistiek om het nemen van een foto;? Hoe worden de data-abonnementen worden gesorteerd met bestaande contracten;? En hoe groot zal de wijzerplaat moeten worden aan de nieuwe steun functionaliteit?

Samsung is naar verluidt van plan om die toestand te veranderen. Volgens de Wall Street Journal, het bedrijf van plan om een ​​stand-alone SmartWatch-meets-telefoon te lanceren in de “komende maanden.”

Volgens de Journal, zal het horloge te kunnen bellen en gebeld te nemen zonder een smartphone. Het horloge zal ook foto’s maken, e-mailen, onder andere GPS en een hartmonitor.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Iedere SmartWatch daar vereist vandaag een smartphone en welk apparaat je kiest hangt af van verschillende app op vele manieren.

Ook; Canalys: Pebble verscheept meer slimme bands dan Sony of Samsung in Q1 2014; Samsung Gear 2 Neo en Fit beoordeling: Verbeterde draagbare tech met strakke ontwerpen

Wat is onduidelijk is of Samsung in staat om de SmartWatch / telefoon naar beneden te krijgen in grootte genoeg smakelijk te zijn zal zijn. In eerste instantie, ik kan het niet helpen, maar foto van een kleine smartphone met een polsband die eraan verbonden zijn.

Het toestel zal ook gebruik maken van Samsung’s Tizen besturingssysteem en neem een ​​SIM-kaart.

Er zijn een paar belangrijke vragen over deze Samsung SmartWatch, die naar verwachting worden onthuld in juni of juli. Onder hen

In ieder geval zou Samsung SmartWatch een game changer zijn als het heel goed kan werken zonder een smartphone. Een Dick Tracy horloge is de droom van een geek, maar alleen als het daadwerkelijk convergeert en kunt u een ander gadget huis te verlaten.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar