Regering benoemt batterij wetshandhaver

De overheid heeft de bevoegdheid om ervoor te zorgen dat het apparaat makers houden aan UK milieurichtlijnen voor accu’s benoemd.

De Nationale Gewichten en maten Laboratory (NWML) zal de verantwoordelijkheid van de handhaving van de batterijen en accu’s (in de handel brengen) Regulations 2008. De reglementen zijn bepalend voor de niveaus van cadmium en kwik toegestaan ​​in batterijen, de controle van de markeringen op batterijen te nemen, en stellen ontwerp voor fabrikanten van elektronische producten die batterijen bevatten.

Ian Pearson, het bedrijfsleven en de minister van Economische Zaken, zei NWML was goed geplaatst om de batterij regelgeving af te dwingen, omdat het al de verantwoordelijkheid voor de handhaving van de Restriction of Hazardous Substances Verordeningen (RoHS) heeft een richtlijn goedgekeurd door de EU in juli 2006 om het gebruik te beperken van zware metalen en gevaarlijke stoffen in elektronica goederen.

“Voortbouwend op hun ervaring en succes bij de handhaving van gelijke milieu product wetgeving, zal NWML een belangrijke rol te spelen in ervoor te zorgen dat iedereen die nieuwe batterijen te plaatsen op de Britse markt voldoet aan deze wetgeving,” zei Pearson in een verklaring op maandag.

Als een bedrijf wordt gevonden te zijn in strijd RoHS-regelgeving, zal de NWML werken met dat bedrijf om de situatie te herstellen. Het kan informele waarschuwingen, formele waarschuwingen gebruiken en, uiteindelijk, de vervolging op grond van milieuwetten om dit te doen. Echter, het agentschap heeft geen vervolgingen die sinds RoHS-regelgeving van de EU in 2008 in de Britse wetgeving werd uitgevaardigd Bovendien is de NWML niet bekendmaken welke bedrijven zijn gevonden te zijn het breken van regelgeving, behalve in extreme omstandigheden.

Milieu-actiegroep Greenpeace vertelde de website Verenigd Koninkrijk dat de NWML aanpak van de handhaving van RoHS de verkeerde boodschap aan bedrijven zou kunnen sturen.

Als ze aan bedrijven praten in plaats van te vervolgen: ja, het bedrijven aanmoedigt open te zijn, maar laat NWML in een zwakke positie, “zei Kevin Brigden, een wetenschapper aan het Greenpeace Science Unit, op dinsdag.” Als iemand blijkt te zijn het breken van de regels, doen ze geen comeback te krijgen.

Hoewel de NWML is technisch de juiste lichaam milieurecht omliggende batterijen overzien als het al zorgt voor de naleving van de RoHS-regelgeving, zijn er vragen over hoe veel het testen van het agentschap doet aan RoHS af te dwingen, aldus Brigden.

In hoeverre zullen ze doen echt testen [batterijen]? “Zei Brigden” Ik weet RoHS ze doen wat testen, maar het is minimaal.

In september, het Verenigd Koninkrijk heeft nieuwe batterijen van de EU-richtlijn van 2006 in de wet. Deze vervangen eerdere wetgeving, die dateert van 1991, die niet had voldaan aan de doelstelling van het houden van de batterijen en hun gevaarlijke inhoud uit stortplaatsen te bereiken. Brigden beweerde dat de richtlijn nieuwe batterijen, hoewel het verder ging dan de vorige milieuwetgeving, bevatte onvoldoende doelstellingen voor recycling en inzameling. Doelen voor de veilige inzameling van batterijen die cadmium, lood of andere metalen zoals kwik zijn 25 procent in 2012 en 45 procent in 2016. Van die batterijen ingezameld, 75 procent van het cadmium, 65 procent van de leiding, en 50 procent van de andere metalen worden gerecycled.

Dit betekent echter nog steeds dat, in potentie, een kwart van het cadmium, 35 procent van het lood en 50 procent van de andere metalen verzameld kon worden gestort gaan of worden verbrand, zei Brigden.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen