Vergeet de NFL teams, RIM’s BlackBerry maakte het aan de Super Bowl voor de eerste keer

Volgende week in deze tijd zullen we alle details over RIM’s BlackBerry 10 platform te leren kennen en ik zal wat hands-on tijd met nieuwe apparaten op het evenement New York hebben gehad. Tot nu toe, RIM lijkt er alles aan te doen om spanning opgebouwd voor hun nieuwe OS en producten te krijgen en ik kreeg gewoon een briefje dat ze hun eerste Super Bowl commerciële een blockbuster week af te ronden op zondag 3 februari zal hebben. 30-seconden advertenties kost naar schatting $ 4.000.000 voor dit jaar de Super Bowl.

 de website dekking

Ik denk dat terug in de dag toen het leek de meeste BlackBerry-gebruikers hun telefoons werden uitgegeven aan het werk was er niet veel nodig om te adverteren op de Super Bowl. RIM zal miljoenen voetbalfans in de VS en Canada kijken naar het spel en miljoenen meer online gaan later aan de commercials te bekijken zodat ze een echte kans om het woord eruit te komen dat ze om terug in het spel.

In aanvulling op de BlackBerry 10 commerciële, RIM verklaarde dat zij actief zullen campagne voeren met pre en post-game on-site, digitale en sociale activiteiten, inclusief real-time koppeling met BlackBerry sociale fans op Facebook en Twitter, evenals de uitbreiding en versterkend belichting en de betrokkenheid van fans via gesponsorde berichten en Sponsored Story advertenties.

Frank Boulben, Chief Marketing Officer, Research In Motion, het volgende verklaard

Ik persoonlijk genieten van het kijken Super Bowl commercials en zeker hopen dat de ene pronken de nieuwe BlackBerry 10 is een winnaar.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

BlackBerry 10 is de smartphone-platform Ik ben het meest enthousiast over voor 2013; Video walkthrough van BlackBerry 10 lekken vooraf RIM launch event, Verizon, AT & T, zal T-Mobile dragen BlackBerry 10 telefoons; RIM’s gemakkelijk geld zal verdwijnen met BlackBerry 10; Carriers geïnteresseerd in BlackBerry 10, zullen ontwikkelaars en consumenten bijten; RIM opent BlackBerry 10 deur voor pre-release enterprise testen; RIM’s BlackBerry 10: Waarom ik geloof nog steeds

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test