Voeg eenvoudig draadloos opladen aan uw iPhone

Wil je iets dat veel smartphones kunnen doen weten dat uw iPhone niet kan? Draadloos opladen. Echter, dit is een functie die u kunt snel, eenvoudig en goedkoop toe te voegen.

Hier is wat je nodig hebt

Pop het draadloos opladen kaart in connector van je iPhone, vouw het over de rug, en pop het in een zaak en je bent klaar. Je hoeft verliest de haven op uw telefoon (tenzij je bereid bent om de kaart los te koppelen bent), maar als je alleen gebruiken voor het opladen is, dan zal dit niet te veel van een hardheidsclausule zijn.

Met een compatibele lader in de auto (zoals deze) u kunt blijven op je iPhone opladen tijdens het rijden.

In mijn ervaring werkt deze draadloos opladen systemen zeer goed, en zijn veel handiger dan met een kabel aangesloten op de handset elke keer (hoewel als je je iPhone te gebruiken tijdens het opladen, een kabel is makkelijker).

Ook, omdat Qi-compatibele opladen pads zijn zo betaalbaar, kunt u een thuis hebben, in de auto, en op het kantoor.

3D-printen handen op: Houtwerk

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Een draadloos opladen ontvanger kaart voor uw iPhone. Een snelle zoektocht van ergens zoals Amazon zal opduiken van een aantal oplossingen, zoals Bezalel I6 Qi draadloze oplader ontvanger patch module (prijs publicatie was $ 16,25) .; Een Qi-compatibele lader. Elk van de hier genoemde degenen zullen het prima doen;. Een niet-metalen flexibele geval of dekking niet dikker dan 5 mm (alleen nodig als de ontvanger spoel je hebt gekozen komt niet met een zaak).

Dit is hoe de FBI wil Apple om de iPhone backdoor; Vijf functies van de volgende iPhone nodig (maar waarschijnlijk niet zal krijgen), Hoe te leven met een 16GB iPhone of iPad (en niet verliezen uw geest); Hoe slecht configuratie van de router kan wegstromen smartphone en tablet levensduur van de batterij; Apple Watch 2 waarschijnlijk niet landen tot september, en dat baart sens

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?