Volledige Microsoft Office Mobile nu beschikbaar op bepaalde Nokia Symbian-telefoons

Nokia’s Lumia lijn van Windows Phones zijn niet de enige Nokia-telefoons die de volledige mobiele versie van Microsoft Office kan draaien. Een aantal van de nieuwste Nokia Symbian-telefoons kan, nu, als goed.

Van een 10 april posting op de Nokia Conversations blog

Tot nu toe kon alleen de volledige Microsoft Office Mobile-app op Windows Phone, maar nu niet meer. We zijn blij te kunnen aankondigen dat vanaf vandaag, de Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro en Nokia C6-01 krijgt ook dit veel gewilde collectie van de productiviteit apps. U kunt ze met behulp van de functie Nokia Software Update op uw smartphone, of het aansluiten van je telefoon naar de Nokia Suite op uw pc.

Office Mobile apps zijn ook beschikbaar via de Nokia Store in slechts een paar weken.

In februari 2012, Microsoft en Nokia kondigde aan dat OneNote, Lync 2010, Document Connection en PowerPoint Broadcast waren beschikbaar voor Symbian. Nu is de kern van de Microsoft ontwikkelde Office Mobile-suite – Word Mobile, PowerPoint Mobile en Excel Mobile – komen naar de hierboven genoemde Symbian-platforms, als goed.

Nokia functionarissen zeiden dat de Office Mobile-suite zal ook beschikbaar zijn “later” voor de Nokia N8, Nokia E6 en Nokia 500. “De Nokia 808 PureView zal ook komen met al deze apps wanneer het begint te verkopen”, aldus de blog post.

Microsoft en Nokia voor het eerst aangekondigd in de zomer van 2009 dat ze samen werkten aan haven Microsoft Office Mobile Communicator Mobile (de voorloper van Lync) en andere Microsoft-diensten voor Nokia telefoons met het Symbian-besturingssysteem te selecteren.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test