6 meer gratis apps voor uw HP TouchPad

De promotie HP liep vorige week voor gratis apps voor de touchpad was een succes als de promo codes liep na slechts een dag. De tweede six-pack gratis apps is net vrijgegeven door HP, zodat diegenen die geïnteresseerd zijn beter daar en haken ze voordat de bron opdroogt. Merk op dat er slechts vier nieuwe apps worden weggegeven als twee van de zes waren ook op de vrije lijst laatste keer.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Big Boss (Fair Play Labs, $ 1,99, rlhul24446cnvjo). Ontwerp uw “Boss” – een gigantisch monster – en de poging om de dappere helden en machtige tovenaars van WackyLands verslaan; Camera voor touchpad (Keen Studios, $ 0,99, qnauu98845swgrt): Start snapping . afstand, met opties voor het beheren van uw foto’s en het gebruik ervan met andere touchPad apps; Angry Birds Rio HD (Rovio Mobile Ltd., $ 1,99, xsgsc06319eeqrk): De originele Angry Birds zijn ontvoerd en meegenomen naar Rio de Janeiro, waar ze uiteindelijk ontsnappen aan hun . ontvoerders en uiteengezet aan hun vrienden, Blu en Jewel te slaan; Quell HD (Gevallen Boom Games, $ 1,99, urber52865hgtqc): Een unieke puzzelspel die zeker is om je hersenen te testen met 70-plus levels van het spel; Pennant (Vargatron,. $ 4,99, ltrns51564vabdu): Kreeg historisch wimpel koorts? Ontvang de laatste nieuwtjes over meer dan 115.000 games met deze interactieve statistische schatkamer van honkbal van 1952 tot 2010; FlightPredictor HD (gregstoll.com, $ 1,99, htukc87057kxshv): Powered by FlightCaster.com, zult u tijdig meldingen voor vliegreizen glitches te krijgen in de weg.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand