AMD te koop? Dell interesse?

Geruchten de ronde dat AMD is te koop, en dat Dell geïnteresseerd zijn in de aankoop van de chip gigant zou kunnen zijn.

De aandelen van het bedrijf steeg met ongeveer 5% gisteren op de geruchten, die lijken te zijn ontstaan ​​met de Barrow’s

Ik zou zeggen dat het recente vertrek van senior executives – COO Robert Rivet vorige week, CEO Dirk Meyer terug in januari – is nog steeds onverklaarbaar en kan leiden tot allerlei speculaties.

Er is niet veel kleur op het gerucht op dit punt. Is Dell overweegt het maken van een meer geïntegreerde soort product lijn? Praten over een wijziging in de strategie.

Echter, in een update, dingen worden een beetje meer afgezwakt

Mijn ex-collega Ian Koning met Bloomberg vanmiddag graaft in deze een beetje, onder vermelding van analist Patrick Wang met Wedbush Securities, die zegt “er is geen management team daar, ‘bij AMD, en dat” er is een aantal’ chatter ‘dat het bedrijf te koop, “maar dat in zijn ogen,” het is een vergezochte mogelijkheid. ”

Kan Dell geïnteresseerd zijn in AMD? Op ongeveer $ 6 miljard dollar, zou het een deurklink van een aankoop en zeker geven het bedrijf leverage tegen Intel, en geven de OEM niet alleen toegang tot CPU’s, maar ook GPU’s, die de druk op de NVIDIA ook betekent.

Het zou zeker verlevendigen dingen. Maar voor nu ben ik zet deze stevig in de ‘geruchten’ stapel.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren