Apple brengt iOS 9.3.1, lost hyperlink crash bug

Als u al getroffen door de iOS 9.3 hyperlinks bug, uw wachten voor een fix is ​​voorbij als Apple duwt iOS 9.3.1 voor de iPhone en iPad-gebruikers.

Volgens Apple de update “wordt een probleem opgelost die ervoor zorgde dat apps niet meer reageert na het tikken op koppelingen in Safari en andere apps.” Met andere woorden, dit lost de hyperlinks bug die sommige gebruikers hebben geklaagd over.

Als u de update uit te voeren over-the-air (OTA), dan de update zal klein zijn. Via iTunes kun je verwachten dat een multi-gigabyte bestand te downloaden. Hoe dan ook, moet dit het einde van die vervelende bug.

Interessant, ondanks twee high-profile bugs, iOS 9.3 is stabieler dan eerdere versies van iOS en robuuster dan Android 6.0.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Voor de prijs, de iPhone SE is een totaal stelen Samsung app bevestigt Galaxy S7 Active is in de werkzaamheden; Verander uw smartphone in een VR-headset voor slechts $ 10; Biedt Apple denkt dat het ‘triest’ dat er zo veel oude iPads die er zijn te?

gefaald mode Apple’s gok

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok