Apple Watch en de nieuwe MacBook prijzen wereldwijd

Apple heeft aangekondigd dat haar langverwachte Apple Watch verkrijgbaar in negen landen op 24 april zal op een aanbevolen verkoopprijs van gemiddeld hoger dan de Apple iPhone 6.

De Apple Watch wordt beschikbaar in Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten op reservatie in de winkels van Apple gemaakt, selecteert u Apple geautoriseerde resellers in China en Japan, en de online Apple Store . Selecteer warenhuizen en boetieks in de grote steden, waaronder Colette in Parijs, Dover Street Market in Londen en Tokio, Maxfield in Los Angeles, en The Corner in Berlijn, zal ook de verkoop van het horloge.

Vanaf 10 april, de Apple Watch is beschikbaar voor voorbeeld en try-on op afspraak op de lokale Apple-winkels, en pre-order via de Apple online store. De Apple Watch zal ook beschikbaar zijn om te bekijken of te proberen op in Galeries Lafayette in Parijs, Isetan in Tokio, en Selfridges in Londen.

De Apple Watch zal verkrijgbaar zijn in drie collecties zijn: Apple Watch Sport, Apple Watch, en Apple Watch Edition, waarbij de laatste vervaardigd uit gewoonte rose of geel 18-karaats goud legeringen.

De adviesprijzen voor elk Apple Watch per land zijn

De prijzen van de Apple Watch zijn relatief duurder dan andere smartwatches die al op de markt zijn. Zo worden bijvoorbeeld de Android Wear en Pebble Time momenteel zowel geprijsd tussen de $ 199 en $ 299.

Apple kondigde ook de uitrol van de nieuwe MacBook, die zal beginnen de scheepvaart op 10 april via de online winkel, winkels, en selecteer geautoriseerde resellers.

De adviesprijzen voor de nieuwe MacBook per land beginnen bij

Deze website Review: Een mooie, gewaagd horloge, met complicaties; Apple stelt hoge bar voor smartwatches op de eerste poging, Hidden poort voor Apple Watch kan worden gebruikt om op te laden, misschien wel meer, 7 tips en trucs om het meeste uit uw nieuwe te krijgen Apple horloge

‘S nachts, Apple ook gemarkeerd de Australische prijzen van de nieuwste iPhone 6, die werd uitgebracht in september vorig jaar. Sinds de release in Australië, de iPhone 6 verkocht tegen een adviesprijs van AU $ 869 tot AU $ 1249, maar wordt nu verkocht voor AU $ 999 tot $ 1299 AU op de Apple online store.

Apple heeft gecontacteerd voor commentaar, maar reageerde niet op het moment van schrijven.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Apple horloge