Apple’s Q1: De iPhone 4S zal de dag te dragen

Apple is op de tap te leveren zijn fiscale eerste kwartaal de winst en analisten verwachten dat de resultaten van het bedrijf om met dank aan de iPhone 4S lancering schijnen.

Wall Street verwacht fiscale eerste kwartaal de winst van $ 10,08 per aandeel op een omzet van $ 38850000000.

Hier is een blik op de nummers van te voren Apple’s winst weten.

iPhone zendingen zal het fiscale eerste kwartaal dragen. Peter Misek, een analist bij Jefferies, die naar schatting 37 miljoen iPhone bouwt met de overbrenging van 35 miljoen. Schattingen voor iPhone zendingen van Apple zijn toegenomen als gevolg van de lancering van de iPhone 4S en een sterke groei van de opbrengsten uit Hon Hai en Pegatron.

Deutsche Bank-analist Chris Whitmore zei in een onderzoek noot

Wij geloven dat Apple ervaren extreem robuuste vraag naar de iPhone 4S in de loop van het kwartaal. Wij geloven dat er waren drie pijlers van een sterke iPhone vraag: 1) opgehoopte vraag leidt in de Q, naar aanleiding van een vraag pauze voorsprong op de iPhone 4S lancering, 2) seizoensgebonden uptick als gevolg van de vakantie seizoen 3) carrier uitbreiding (bv Sprint ).

iPad zendingen waren solide in het fiscale vierde kwartaal en Misek verwacht te verkopen via naar boven 13,5 miljoen. Apple geleverde 12 miljoen iPad bouwt, maar de iPad 3 lancering weefgetouwen in de maart kwartaal, volgens Misek.

Mac-verkoop steeg in het kwartaal december en de VS en China dreven de resultaten. Barclays-analist Ben Reitzes is het voorspellen van 22 procent jaar-op-jaar Mac unit groei. Een ander positief voor Apple is dat het in een betere positie in termen van eenheden, omdat de MacBook Air mist een harde schijf.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPod-eenheden zijn waarschijnlijk blijven glijden. In feite, “de iPod-categorie is niet echt meer materiaal om Apple vanuit een financieel oogpunt,” zei Reitzes. NPD gegevens blijkt dat Apple heeft 77 procent marktaandeel in de MP3-markt.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s