Bank sluit zich aan bij Interpol cybercrime gevechten centrum

Barclays is om de eerste bank geworden om een ​​cybercrime analist werken full-time samen met de politie bij Interpol Cyber ​​Fusion Centre om informatie-uitwisseling en de reactie op dreigende bedreigingen van de veiligheid te verbeteren.

larry Dignan

Giant DDoS-aanvallen zijn nu raken 500Gbps als criminelen hun spierballen; DOS hackers nemen HSBC websites neer; New DDoS-aanval gebruikt smartphone browsers om overstroming plaats met 4,5 miljard verzoeken; GitHub lijdt attack ‘grootste DDoS’ in de geschiedenis van site

Federale agentschappen en de inlichtingendiensten zal een werkgroep te vormen om te onderzoeken hoe vingerafdrukgegevens kan gebruikt worden in toekomstige aanvallen.

center Interpol in Singapore laat de rechtshandhaving, de particuliere sector en de academische wereld om samen te werken, het delen van informatie over de bedreiging en de ontwikkeling van reacties.

Veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters, veiligheid, veiligheid,, De kosten van ransomware aanvallen Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen: $ 1000000000 dit jaar

De Barclays cybercrime analist zal toetreden tot andere deskundigen van Cyber ​​Defense Institute, Kaspersky Lab, LAC, NEC, SECOM, Trend Micro, de Universiteit van Zuid-Australië, en de Universiteit van Waikato in Nieuw-Zeeland, die al waren de Interpol Global Complex voor Innovatie zijn gebaseerd (IGCI).

“De omvang en de complexiteit van de hedendaagse cyberthreat landschap betekent de samenwerking in alle sectoren van vitaal belang is”, aldus Noboru Nakatani, executive director van de IGCI’s.

Interpol zei dat zijn overeenkomst met Barclays zullen gezamenlijke inspanningen in cyberbeveiliging te verbreden door middel van het uitwisselen van inlichtingen, training en bewustwording over cyberdreigingen mitigatie, en het verstrekken van aanbevelingen voor openbare en particuliere instellingen op het versterken van hun cyber-veerkracht.

Barclay’s Group Chief Information Security Officer Troels Oerting zei: “Het voorkomen van cybercrime en het houden van onze burgers te beschermen tegen het slachtoffer van een misdrijf in cyberspace is een wereldwijde taak en kan niet worden gedaan zonder de betrokkenheid van Interpol.”

Banken behoren tot de bedrijven het vaakst doelwit van cybercriminelen. Vorige maand HSBC zei dat het zich tegen een grote DDoS (Distributed Denial of Service) aanval verdedigd en werd nauw samengewerkt met de rechtshandhaving autoriteiten om de criminelen die verantwoordelijk zijn na te streven.

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar

denial of service-aanvallen