Cadeautip: Gripzilla Pro standaard voor iPad Pro, andere grote tablets

Kan een gift voor die persoon die alles, met inbegrip van de nieuwe iPad Pro heeft niet vinden? De Gripzilla Pro kan het antwoord zijn. Dit accessoire maakt het hanteren van de grote iPad veel gemakkelijker en fungeert als een stand, ook.

Als u geen iPad Pro in persoon hebben gezien, als je dat doet de grootte van het ding zal indruk op u maken. Terwijl het grote scherm biedt voordelen ten opzichte van kleinere tablets, maakt het gebruik van een onhandige tweehandige bediening.

De Gripzilla Pro is ontworpen om veilige afhandeling van de iPad Pro en andere 11-14-inch tablets mogelijk te maken. De neopreen handgreep aan de achterkant van het accessoire is verstelbaar met klittenband en uitglijden een hand binnenkant zorgt voor een comfortabel en veilig houden van de iPad Pro tijdens het gebruik het als een tablet.

Het ontwerp van het handvat ondersteunt links of rechtshandig gebruik. Het is een hub die 360 ​​graden draaien voor het gebruiken als je wilt bevestigd.

De beugel van de Gripzilla Pro is verend om stevig te bevestigen aan de tablet.

In aanvulling op het handvat, de gizmo heeft een pop uit stand dat de iPad Pro in staande of liggende ondersteunt. Het is handig voor het bekijken van video op het grote, prachtige scherm, of gewoon stutten de tablet voor bediening met één hand.

De Gripzilla Pro is niet goedkoop voor $ 44,95 maar noch was de iPad Pro.

Zie gerelateerde

Logi CREATE toetsenbord voor iPad Pro (hands on): Laptop kwaliteit; iPad Pro: Dag 2 en al het maken van mijn werk beter, eenvoudiger en sneller; iPad Pro toetsenbord dilemma: Het probleem met Smart Connector

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test