CES: OQO lanceert tweede, sterk verbeterde ultra mobiele pc die Vista loopt

Het was een beetje meer dan twee jaar wanneer OQO vrijwel de Ultra Mobile PC (UMPC) berekenen segment ging zij haar Model 01. gelanceerd Destijds, in 2004 gemaakt, deed ik een webcast interview van OQO CTO Jonathan Betts LaCroix en hier op de CES in Las Vegas, kreeg ik de kans om bij te praten met de oprichter en CEO Jory Bell, die mij op de hoogte van de Model 01’s opvolger, de Model 02. de nieuwe OQO eenheid die Windows Vista net zo makkelijk kan worden uitgevoerd als het draait Windows XP was de UMPC door Microsoft-voorzitter Bill Gates besprak tijdens zijn keynote speech op zondagavond voor de show. In een groot aantal manieren, het model 02 betekent een enorme sprong over de zijn voorganger. Volgens Bell, de 1,5 Ghz processor en 1 GB RAM-geheugen (met dank aan de steeds kleiner wordende voetafdruk van geheugen) betekent dat de sub- $ 2000 systeem loopt tot vier keer sneller dan het vorige model.

De nieuwe OQO is niet robuust op dezelfde manier dat de Black Diamond’s Switchback UMPC is, maar nogmaals, het SwitchBack is een stuk groter, veel meer geld, en is ontworpen voor een compleet andere klasse van applicaties. Connectiviteit is één van de hoogtepunten van de OQO. Terwijl ze kunnen niet garanderen dat u altijd verbinding, de OQO Model 02 heeft negen verschillende radio’s in, waarvan sommige zal de kans dat je in staat zijn om verbinding te maken vanaf elke locatie en anderen te ondersteunen kabelvervanging technologieën zoals Bluetooth te maximaliseren. Het nieuwe model heeft ook een 5-inch 800×480 scherm dat Bell zegt is zes keer helderder dan het bedrijf de eerste aanbod. Hier is de video van Bell praten in detail over de nieuwe UMPC van OQO

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)