Cisco koopt video surveillance bedrijf

De networking gigant betaalt $ 51 miljoen in contanten en opties voor SyPixx, welke software en hardware producten die het mogelijk maken de bestaande analoge video-systemen om te werken als onderdeel van een digitale IP-netwerk heeft ontwikkeld.

De meeste videosystemen tegenwoordig gebruikt zijn analoog, die beperkt waar en hoe video kan worden bekeken. Digitaliseren van video met behulp van de SyPixx technologie zal video op elk gewenst moment en vanaf elke plaats te maken, zodat watchers kan inspelen op, onderzoeken en oplossen van incidenten zoals ze zich voordoen. Dat zal helpen bedrijven te installeren en nieuwe veiligheidstoepassingen controle en maken live en opgenomen video waardevoller voor klanten, aldus Cisco.

Als je alle video kunt digitaliseren, kun je het opnemen, timestamp het en onmiddellijk toegang krijgen tot video over het IP-netwerk veel efficiënter dan het hebben van een werkelijke band te sturen, “zei Marthin De Beer, een vice-president in Emerging Market Technologies Group van Cisco . “het laat mensen ook het coördineren van een ramp halverwege het hele land om live video-feeds van camera’s aangesloten op een IP-netwerk, zodat ze kunnen zien wat er gebeurt.

Cisco zegt dat het gelooft dat de video surveillance markt is een goede pasvorm voor het bedrijf, die traditioneel IP routing en Ethernet switching apparatuur is verkocht aan grote bedrijven. Voor één, is het al waarschijnlijk de leverancier van netwerkapparatuur voor de bedrijven die video surveillance gebruiken.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Daarnaast is het zinvol voor bedrijven die al op het consolideren van hun netwerken om te beslissen om al hun bedrijfsgegevens en spraakverkeer over een IP-netwerk te voeren zijn begonnen. Cisco levert ook storage area networking vistuig, die essentieel is voor klanten die al de video moet slaan.

Het bedrijf zei dat het plan op al SyPixx de 27 medewerkers te houden. Vandaag de dag worden de werknemers verdeeld over twee locaties in Waterbury, Conn., En Carlsbad, Californië. Als de overname sluit, waarvan wordt verwacht dat gebeuren tegen het einde van april, Cisco zegt dat het van plan is om de medewerkers verplaatsen aan de oostkust van de Carlsbad faciliteit.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport