Europees bedrijf is gericht op het Amerikaanse draadloze data omzet gans

Londen gevestigde mobiele telefoon softwareleverancier DirtyHippo, onthulde maandag, is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Buongiorno Vitaminic, een Europese draadloze data zwaargewicht. De downloads, met behulp van de DirtyHippo merknaam, zijn nu beschikbaar voor Cingular Wireless en T-Mobile USA abonnees.

Al jaren het Amerikaanse operators voorzien vrijwel alle messaging, ringtones, games, wallpapers en andere mobiele telefoon applicaties, het kiezen om slechts een paar gelukkigen van buiten bedrijven te verdelen. Terwijl de zogenaamde “walled garden” benadering het grootste deel van de winst zorgde voor de exploitant, de paar keuzes vervoerders daadwerkelijk worden aangeboden niet in geslaagd om veel belangstelling van de consument te genereren.

Maar het begin van vorig jaar, de exploitanten erkend dat de beloning voor hun netwerken openstellen voor externe software dealers – meer downloads, meer geld – opwegen tegen de risico’s van het kwetsen van de verkoop van hun eigen inhoud of de distributie van software vatbaar voor virussen of andere kwalen. Top Amerikaanse operator Cingular Wireless en nr 4 T-Mobile USA nu laten de meeste third-party ontwikkelaars directe toegang tot abonnees.

Maar de poorten zijn niet wijd open. No. 2 Verizon Wireless en Sprint No. 3 limiet buitenstaanders om de verkoop van alleen lagere kwaliteit en minder lucratieve horoscopen, nieuwsupdates en andere text-only applicaties, volgens een industrie bron. Maar beide plannen te laten buitenstaanders verkopen “binaire data”, de basis voor de duurdere en populaire multimedia-applicaties, waaronder games, in de nabije toekomst, volgens de leidinggevenden van beide operatoren.

Het veranderen van de houding is precies wat bedrijven in Azië en Europa, zoals DirtyHippo, nodig om te zien voor de crash van de Amerikaanse markt.

Externe leveranciers kan de matte Amerikaanse markt te versterken voor draadloze data. Cingular, Verizon en Sprint alle beweren te hebben verdiend $ 1000000000 door de verkoop van mobiele data vorig jaar, maar dat betekent nog steeds een teleurstellend klein percentage van de totale inkomsten. Om gegevens te gebruiken op telefoons om meer populair in de Verenigde Staten te worden, moet de Amerikaanse operators hun marketing inspanningen te verhogen – maar ze zijn terughoudend om dat te doen, zei Burton Katz, voorzitter van de Amerikaanse activiteiten op Buongiorno. Hij zei dat betekent dat kansen worden gemist.

Wij denken dat de Amerikaanse markt voor data zal de grootste in de wereld, “zei hij.” De honger naar draadloze data (in de Verenigde Staten) is niet anders dan ergens anders in de wereld.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow