Geef niet op elektronica, S’pore drong

SINGAPORE – Over-afhankelijkheid van één sector is gevaarlijk, maar Singapore mag niet “weg te gooien” haar kerncompetentie in de elektronica, zelfs als zij beoogt te herstructureren en diversificatie van de economie.

Ik zou niet op te geven op iets dat goed werkt “, zegt Luk Van Wassenhove, decaan van R & D bij Insead business school.” Als je iets dat een kerncompetentie hebt, heb je te blijven ontwikkelen.

Elektronica, Prof Wassenhove verklaard, is een “toonaangevende sector”, waarvan de technologie zal worden overgedragen aan andere industrieën. “Nu, een van de sectoren die het leren van de snelste is de elektronica, dus als je heel goed in dat per definitie je bent ook goed naar de anderen,” zei hij, “want je kunt overbrengen wat je hebt geleerd. Zo ik zou nooit opgeven op de elektronica – een toonaangevende sector, met design, informatie-technologie, logistiek en ga zo maar door.

Prof Wassenhove is het Henry Ford stoel in de productie bij Insead. Hij sprak op een ontbijt gesprek voor chief executives bij Insead op de uitdaging van de industriële uitmuntendheid, The Business Times.

Hij waarschuwde ook tegen duwen opzij productie in de race om op kennis gebaseerde diensten, waarschuwt dat “je later kunt worden verrast op”, omdat de diensten zijn gebouwd rond de productie, en ‘je moet nog steeds de klant aan het einde “.

In de nieuwe orde, de productie is niet langer alleen een kwestie van het maken van iets, maar is “over het toevoegen van waarde, en brengen van kennis management en diensten in productie”.

Dus als u zich concentreren in Singapore op kennismanagement en diensten, de industriële basis is een belangrijke, en waarschijnlijk zal belangrijk blijven, “zei hij.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten