Goed om te gaan # 7 met Noach en James: BlackBerry PlayBook-show

Noah Kravitz van TechnoBuffalo en ik gepompt om deze nieuwe episode van Good to Go, een wekelijkse video-show die hot mobiele tech topics van de dag te brengen. In deze aflevering van Noach en bespreek ik de BlackBerry PlayBook, de 7-inch tablet die wordt uitgebracht in de komende week. We praten over de problemen, de goede dingen en hoe we denken dat de PlayBook zal doen in de consument ruimte.

Check out Goed om te gaan en vertel ons wat u denkt over de show. Als u een onderwerp dat je wilt zien ons praten over vertel het ons en wij misschien wel het raakte in de toekomst laten zien.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s