Google, Facebook en Microsoft nog steeds geconfronteerd met juridische problemen over de inhoud

Tot en met 2011 en 2012, hebben de Indiase rechtbanken en de politiek van de advocaten van het populaire tech bedrijven als Facebook, Yahoo, Google en Microsoft behoorlijk bezig gehouden. Het blijkt dat, het begin van 2013 is niet anders. Een korte samenvatting van wat er tot nu toe

De nieuwe rondes van de dagvaarding is een onderdeel van de lopende zaak sinds 2011 en werd uitgegeven op basis van opmerkingen van de raadsman Facebook India. Volgens het rapport van Business Today, Facebook India voerde aan dat het in de eerste klacht beursgenoteerde bedrijven zijn gebaseerd uit India en als zodanig moeten worden verzonden mededelingen. Hij wees er verder op dat Facebook de voorzitter (Mark Zuckerberg), één van de verdachte, woont in Californië en moeten worden opgeroepen via de officiële kanalen.

Google India’s verdediging maakte hetzelfde argument waarin staat dat de dagvaarding tegen Orkut, Google en YouTube onrechte werden geserveerd in hun gebouwen.

De advocaat van de complaintant zei dat hij het ministerie van Buitenlandse Zaken zou vragen om de dagvaarding delvier. Op basis van deze de rechtbank gericht de verdachte om zich te presenteren in persoon in maart. Niet verrassend, de hele zaak is een vrij ingewikkeld. De verdediging wilde dat de hoorzittingen in het Delhi Hof moet worden verdaagd, omdat de zaak wordt ook gehoord in de High Court.

Het terugdringen van social media websites wordt serieus besproken door politici en bureaucraten om verschillende redenen. India is een divers land en gezien de stemming-bank de politiek in het land en het vermogen van sociale media om verbinding te maken met de wereld, kan het gevaarlijk zijn. De bijzondere zaak tegen de verschillende tech bedrijven blijven in verschillende rechtbanken en van weinig belang zal zijn als de overheid gaat wetten om de websites te beteugelen.

De bedrijven zijn beschuldigd van het aantal ernstige kosten, zoals ondermijnen van de nationale integriteit en het bevorderen van klasse vijandschap.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

Cognizant herziene omzetverwachting stuurt rillingen door de Indiase IT

Indische govt. piggy rug over religie om het web te censureren; Na Facebook en Google te reageren, IT minister krabbelt op de pre-screening inhoud; Twitter-savvy politicus Shashi Tharoor weegt op de bedreiging van India om sociale netwerken te verbieden; De huidige Indiase wet en maas in de wet op user-generated inhoud; Yahoo en Microsoft niet onder de loep voor de sociale media censureren; zaak tegen sociale web bedrijven gestroomlijnd

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice, e-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn en wat hebben getransformeerd WhatsApp kunnen leren, IT-prioriteiten; Cognizant herziene omzetverwachting stuurt rillingen door de Indiase IT