Google zelf auto rijden in de schuld voor het eerst in ongeval

Een zelf-rijdende auto onder het testen van Google sloeg een openbare bus in Californië eerder deze maand, in wat wordt beschouwd als de eerste ongeval veroorzaakt door voertuigen van het bedrijf, volgens DMV-documenten.

De Associated Post meldt de auto rollen op 2 mph en de bus bij 15 mph. Niemand raakte gewond, en het verslag betekent niet een partij in gebreke is gebleven.

Google zegt dat haar auto probeerde te krijgen rond zandzakken in de straat, in de buurt van de campus in Mountain View, Californië. De “driver”, of persoon bij de voorstoel kijken naar het wiel, dacht dat de buschauffeur zou opleveren.

Google vertelde Reuters in een verklaring maandag dat “we duidelijk enkele verantwoordelijkheid te dragen, want als onze auto niet had bewogen, zou er niet een botsing geweest. Dat gezegd hebbende, onze testrijder geloofden dat de bus zou gaan vertragen of stoppen om kunnen we opgaan in het verkeer, en dat er voldoende ruimte om dat te doen zou zijn. ”

Het bedrijf heeft zijn software verbeterd. “Van nu af aan, zullen onze auto’s meer diep begrijpen dat de bussen (en andere grote voertuigen) zijn minder waarschijnlijk te geven aan ons dan andere soorten voertuigen, en we hopen situaties om te gaan als dit meer sierlijk in de toekomst.”

Google is uitgebreid testen van de zelf-rijdende auto project sinds 2012. Het is betrokken geweest bij een aantal ongevallen, maar ze waren niet veroorzaakt door de zelf-rijden auto’s. In de meeste gevallen is de zelfrijdende auto’s waren achter-beëindigd.

? LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

? #CXOTALK Reinventing de juridische sector met AI, machine learning, en augmented reality

Innovatie; LG investeren in AI voor slimme apparaten, autonoom rijden; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI looks dergelijke; CXO;? # CXOTALK Reinventing the juridische sector met AI, machine learning, en augmented reality