Het ontwerpen van UX snel? Deze 7-stappenplan voor rapid prototyping en feedback van gebruikers kan helpen

U kunt al te bekend met de boor door nu: toepassingen en diensten moeten worden geduwd de deur uit gisteren, en iedereen wordt een race tegen de klok om alles gedaan te krijgen. digitale bedrijven van vandaag willen de nieuwe functies en interfaces vrijgegeven bijna elke dag, die botst met ontwikkelaars en verlangens dienst ontwerpers om iets te aantrekkelijk en boeiend voor de gebruikers samen te stellen – die, door de manier, ook daadwerkelijk te wennen – met een minimale hoeveelheid verward telefoontjes en e-mails over hoe dit te navigeren of vinden dat.

In een recente post op de UXPin Studio site, Stefan Rössler, mede-oprichter van Simplease en Userbrain, beschrijft een zeven stappen zijn ontwerp bedrijven maken gebruik van dat “gaat testen ideeën zo vroeg mogelijk, rapid prototyping en usability testing” – voordat “ze grote schade aanrichten.

Hier is een samenvatting van Rössler de snelle UX ontwerpproces

Stap 1. Identificeer het probleem, vragen veel van de vragen: Ontdek waarom mensen willen specifieke kenmerken door veel vragen stellen en goed te luisteren naar de antwoorden. Rössler adviseert het identificeren van problemen in het ontwerp – en dat kan vaak niet duidelijk in het begin van het proces – met reverse engineering.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

2. Sketch ideeën om het probleem op te lossen: Letterlijk, Rössler raadt u aan een pad van papier te nemen en trek een paar snelle sketches. “De reden hiervoor is dat uw eerste ideeën zijn meestal niet erg goed -. Omdat je het probleem niet goed genoeg op dit punt te begrijpen Pushing uit een veelheid aan mogelijke oplossingen versnelt gedachten op dezelfde manier een snelkookpan versnelt het koken . Zodra je in een groef, is het veilig om het af te zwakken en laat de ideeën sijpelen. ”

3. Deel schetsen met uw team: “Op dit moment, je zoekt wat niet werkt”, zegt Rössler, die is onvermurwbaar over het tonen van, maar niet uit te leggen, de schetsen. Als de oplossing zo duidelijk en intuïtief zou moeten dienen toelichtingen niet nodig.

4. Herzie uw schetsen en prototype uw epicentrum: “Als je eenmaal [vinden] een idee dat zou kunnen werken, het bouwen van een snelle prototype”, zegt Rössler, en merkt op dat de aanpak die het beste werkt voor hem is geweest om “beginnen met het ontwerpen van de meest complexe toestand (of het scherm) en vervolgens achterwaarts-ingenieur om geleidelijk aan het ontwerpen van een volledige taak flow.

5. Test uw prototype met potentiële gebruikers: “Doe alles wat je kunt om dingen te laten breken, gooi wat niet werkt”, zegt Rössler.

6. Interpreteer testresultaten: Het komt neer op een eenvoudige resultaat, Rössler vertelt: “Als onze prototype het probleem oplost, het is effectief als de gebruikers niet in staat zijn om hun probleem op te lossen met ons prototype, het is niet effectief..” Hij stelt vragen te stellen in dit stadium, waaronder:? “Als je na te denken over de laatste keer dat je zoiets deed, moest je dit soort functie Kunt u beschrijven me wat precies je nodig wanneer u deze voor het laatst deed tijd? Is er een kritische functie ontbreekt die je absoluut nodig zou hebben om het probleem op te lossen?

7. Bouw een nieuw prototype en houdt het testen: “De meest effectieve manier is door het bouwen van quick-and-dirty prototypes, dan kijken ze breken tijdens usability tests om slechte ideeën te onthullen,” zegt Rössler. “Ga zo door tot u op een idee dat is echt goed.” Dan is het tijd om te lopen mee.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september